x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 13 octombrie 2015. Continua-ti drumul ales, chiar daca cei din jurul tau nu sunt de acord cu tine si cu ceea ce tu ai de facut

Horoscop zilnic, 13 octombrie 2015. Continua-ti drumul ales, chiar daca cei din jurul tau nu sunt de acord cu tine si cu ceea ce tu ai de facut

12 Oct 2015   •   21:47
Horoscop zilnic, 13 octombrie 2015.  Continua-ti drumul ales, chiar daca cei din jurul tau nu sunt de acord cu tine si cu ceea ce tu ai de facut


Horoscop 13 octombrie. Berbec
Este mai important astazi sa faci tot ceea ce este necesar pentru a-ti pastra demnitatea, chiar daca acest lucru presupune pierderea partiala a independentei tale. Resentimentele nu iti sunt de folos, la fel si un grad ridicat de irascibilitate. A fi optimist, in asemenea circumstante, reprezinta cea mai buna stare pe care ai putea-o avea.

Horoscop 13 octombrie. Taur
Pregateste-te sa raspunzi imediat cererilor care iti sunt adresate. La fel si rugamintilor. Este o zi in care mediul tau parca prinde viata, fiind asemeni unei entitati de sine statatoare. Gaseste o modalitate de a te exprima, de preferat intr-un loc unde sa nu ai de-a face decat cu natura. Daca vemea iti permite, Gradina Botanica ar putea fi unul dintre aceste locuri.

Horoscop 13 octombrie. Gemeni
Exista oportunitatea de a intalni o persoana fermecatoare, astazi. O persoana care sa reprezinte ceea ce iti lipseste, de atat de mult timp. Insa, fara socializare, fara comunicare, nu vei reusi sa obtii nimic. Tot astazi, sansele de a face tot ceea ce iti doresti, urmarind un scop clar, sunt prezente in viata ta. Fii creativ!

Horoscop 13 octombrie. Rac
O zi in care bine este sa iti pastrezi atentia concentrata asupra prezentului, evitand a cadea in capcanele trecutului. Ofera tatalui tau cel mai frumos cadou de care acesta ar putea avea parte. In cazul in care intentionezi sa achizitionezi un autoturism, asigura-te ca ai fost corect informat in legatura cu starea tehnica acestuia.

Horoscop 13 octombrie. Leu
Uneori este mai nobil sa renunti la a-ti sustine punctul de vedere, in conditiile in care persoanele cu care interactionezi au nevoie de sprijin moral, nicidecum de critica. Ziua de astazi iti va oferi multe ocazii de a face acest lucru, in conditiile in care stapanesti deja arta compromisului si haosul nu mai este de mult timp o optiune.

Horoscop 13 octombrie. Fecioara
Este momentul sa iei o decizie in ceea ce priveste situatia ta financiara. De acum incolo, desi aparent nu stii ce altceva sa mai faci pentru a economisi banii de care dispui, indicat este sa cauti soutia cea mai buna pentru a face acest lucru. Pe cat posibil, nu sta inchis in casa sau la colt, auto-pedepsindu-te... Critica excesiva nu i-a fost nimanui de folos, vreodata.

Horoscop 13 octombrie. Balanta
Desi iti doresti din tot sufletul a incepe un nou proiect, astazi, asigura-te ca cei cu care interactionezi stiu care iti sunt motivatiile si cunosc planurile tale. O zi in care erorile de judecata facute in trecut nu mai au influenta asupra felului in care ceilalti te percep. In aceeasi linie de gandire, nu uita ca, fara munca, nimic nu este posibil a fi infaptuit.

Horoscop 13 octombrie. Scorpion
Continua-ti drumul ales, chiar daca cei din jurul tau nu sunt de acord cu tine si cu ceea ce tu ai de facut. Accepta-i pe ceilalti asa cum sunt, pentru ca fiecare isi invata lectiile la timpul lui. Ideal este sa fii foarte sigur de ceea ce ai de facut; in caz contrar, cauta consilierea de care ai nevoie prin intermediul celor care fac parte din anturajul tau.

Horoscop 13 octombrie. Sagetator
Este important sa iti faci temele, indiferent de natura acestora si mai ales astazi. Chiar daca ai senzatia ca stii clar ce ai de facut sau ce detii secretele Universului, contextul va fi de asa natura incat vei descoperi cate ceva nou la fiecare pas pe care il faci, de acum incolo. Accepta invitatia de a cunoaste persoane noi - una dintre acestea ar putea fi chiar cea de care ai nevoie!

Horoscop 13 octombrie. Capricorn
In ceea ce priveste cariera ta, alege doar ceea ce ti se potriveste. Pe cat posibil, nu accepta un volum de munca mai amplu decat cel cu care erai obisnuit. Si nu te grabi sa promiti mai multe decat poti onora. Nu iti irosi resursele inutil sau pe lucruri care s-au nascut moarte. Cauta sa iti directionezi intentia si atentia asupra unui scop comun, alaturi de cel/cea pe care il/o iubesti.

Horoscop 13 octombrie. Varsator
Anticiparea este una dintre cele mai prolifice capacitati mentale ale tale, astazi. Esti mereu cu un pas inainte altora si asta ar putea supara pe unii dintre cei apropiati tie. Cu toate acestea, in cazul in care vrei sa inveti ceva nou, maia les daca te pregatesti de mult timp in acest sens, nu ezita sa incepi demersurile necesare.

Horoscop 13 octombrie. Pesti
Cu cat esti mai empatic si mai senzitiv, cu atat mai departe vei ajunge, intelegand prin ce trec cei cu care interactionezi sau care iti cer sfatul ori ajutorul. Daca ai probleme in relatia de cuplu, nu-ti face iluzii, crezand ca le vei rezolva astazi. Este o zi in care - mai degraba - studiezi comportamentul si caracterul persoanei in cauza, descoperind care este adevarata cauza a problemelor.

Alina Carciumarescu
horoscop oferit de astrocafe.ro

×
Subiecte în articol: horoscop horoscop 13 octombrie