x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 14 mai 2018: Taurii riscă să piardă o sumă importantă de bani

Horoscop zilnic 14 mai 2018: Taurii riscă să piardă o sumă importantă de bani

13 Mai 2018   •   19:10
Horoscop zilnic 14 mai 2018: Taurii riscă să piardă o sumă importantă de bani

Horoscop 14 mai Berbec
Debutul săptămânii îţi aduce tot soiul de întâmplări deosebite, greu de înţeles în care eşti implicat. Abia peste câteva zilei vei înţelege pe deplin ce s-a petrecut astăzi şi mai ales de ce.

Horoscop 14 mai Taur
La sfatul unui prieten din anturajul profesional este posibil să cheltuieşti sume importante de bani. Indiferent de scopul acestor cheltuieli ar fi bine să reflectezi înainte și pe urmă să le accepţi.

Horoscop 14 mai Gemeni
Ai vrea să faci astăzi totul numai cum vrei.Fii prudent şi organizează-ţi programul în aşa fel încât să mulţumeşti pe toată lumea. Ai suficient timp să te ocupi şi de tine.

Horoscop 14 mai Rac
Este o zi în care cel mai bine te simţi departe de zgomotul cotidian şi de compania celorlalţi. Totuşi va trebuie să faci faţă unei serii întregi de activităţi, mai ales unele care implică efort mental.

Horoscop 14 mai Leu
Provocările zilei vin din partea prietenilor şi a susţinătorilor din anturajul socio-profesional. Dezbaterile roiesc în preajma bunurilor adminstrate în comun cu aceste persoane.

Horoscop 14 mai Fecioara
Eşti foarte solicitat în plan profesional, mai ales de către persoane cu funcţie. Tu la rândul tău îţi poţi exercită autoritatea asupra colegilor, mai mult sau mai puţin corect. Evita discuţiile contradictorii.

Horoscop 14 mai Balanţă

Dacă ai de susţinut examene, probe sau interviuri, alege-ţi cu grijă vorbele. Dinspre segmentul prietenilor şi al colegilor de muncă îţi vin ajutoare substanţiale, pe care ar trebui să le foloseşti cu grijă.

Horoscop 14 mai Scorpion
Pentru o călătorie în străinătate este posibil să cheltuieşti astăzi o suma de bani importantă. De asemenea poate intră în discuţie şi plata unor cursuri profesionale în care activezi.

Horoscop 14 mai Săgetător

Se pare că motivul principal al disputelor sunt banii, bunurile şi favorurile comune cu alţii. Fii prudent, ai răbdare şi încredere că ceea ce ţi se cuvine va ajunge la ţine la momentul potrivit.

Horoscop 14 mai Capricorn
Astăzi poți întâmpina multe neplăceri, atât din partea colegilor, cât şi din partea persoanelor din anturajul apropiat.Fii înţelegător, acceptă şi părerile altora și apelează la sprijinul cuiva de încredere.

Horoscop 14 mai Vărsător
Eşti atras în tot soiul de activităţi profesionale care te solicită foarte mult. Astrele vă recomandă mai multă prudenţă în privinţa sănătăţii, pentru că pot apărea probleme serioase.

Horoscop 14 mai Peşti
Membrii familiei şi îndatoririle domestice sunt subiecte care te vor solicită astăzi în mod deosebit. Ar trebui să acorzi prioritate familiei şi apoi carierei profesionale şi imaginii tale publice.

 

×
Subiecte în articol: horoscop 14 mai horoscop