x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 14 octombrie 2015. Semne bune ziua are, mai ales in ce priveste zona finantelor si a afacerilor

Horoscop zilnic, 14 octombrie 2015. Semne bune ziua are, mai ales in ce priveste zona finantelor si a afacerilor

13 Oct 2015   •   20:36
Horoscop zilnic, 14 octombrie 2015. Semne bune ziua are, mai ales in ce priveste zona finantelor si a afacerilor

 

Horoscop 14 octombrie. Berbec
Luna se afla astazi in Scorpion si pare sa-ti aduca daruri frumoase de la oameni care te apreciaza si iti sunt recunoscatori pentru ceea ce le-ai oferit candva. Pe de alta parte, astazi poti obtine sprijinul cuiva sau ti se deschid usi benefice. Fii pregatit sa te lasi rasfatat de contextul energetic al zilei si primeste ceea ce au astrele sa-ti daruiasca, prin oameni.

Horoscop 14 octombrie. Taur
Inca sunt posibile schimbari si surprize, mai ales in sectorul muncii si al rutinei zilnice, insa contextul energetic al zilei iti este favorabil prin prisma cooperarii fructuoase pe care reusesti sa o stabilesti cu cei din jur. Se croiesc drumuri noi pentru tine acum, iar daca ti-ai facut temele si ai acceptat partea ta de responsabilitate pentru ce ai in viata ta in prezent, e posibil sa ai parte de binecuvantari pe banda rulanta.

Horoscop 14 octombrie. Gemeni
Luna in Scorpion stimuleaza in mod benefic si constructiv zona muncii, prin urmare astazi te poti bucura nu doar de un randament bun, ci si de beneficii materiale pe masura. Fii atent la sansele pe care ti le scoate in cale aceasta zi si pregateste-te sa acepti orice reconfigurare brusca de traseu. In plan personal si in ce priveste mediul casnic, incep lucrurile sa se aseze pe un fagas sanatos, creativ si constructiv.

Horoscop 14 octombrie. Rac
Frumoasa zi, pentru tine, in ce priveste creativitatea, inspiratia, dragostea si conexiunea pe care o stabilesti cu oameni dragi din viata ta. Treci printr-un proces de reconfigurare a prioritatilor, iar acum devine foarte important sa-ti creezi o atmosfera de pace si confort acasa si in mediile familiare. In acest context, tocmai pentru ca ai claritate in privinta a ceea ce vrei, poti crea si posibilitatile necesare pentru a-ti implini dorintele. Totul e sa faci alegeri ferme, clare, pentru binele tau.

Horoscop 14 octombrie. Leu
Probabi ca a trecut ceva timp de cand nu ai mai avut sentimentul ca totul e bine asa cum este si ca universul iti ofera exact ceea ce ai nevoie in acest moment. Astazi ai parte de liniste si o anumita profunzime in sentimente fata de persoane care conteaza cu adevarat, dar in special pentru tine. Te poti bucura, de asemenea, de abundenta si confort, mai ales daca-ti iei timp pentru a te gandi la nevoile tale si la ceea ce-ti doresti acum pentru tine.

Horoscop 14 octombrie. Fecioara
Foarte multa empatie manifesti astazi in comunicarea cu ceilalti. Aceasta zi iti aminteste sa-ti folosesti mai mult intuitia si sa o lasi sa decida pentru tine, mai ales daca esti pus in situatia de a face schimbari majore. Nicio logica din lume nu e mai valoroasa decat ceea ce simti tu ca e bine si potrivit pentru tine, asa ca acum ai incredere in ce stii tu si atat.

Horoscop 14 octombrie. Balanta
Semne bune ziua are, mai ales in ce priveste zona finantelor si a afacerilor. Cu Luna in Scorpion, ti se activeaza flerul legat de afaceri si negocieri, asa ca vei sti sa intorci lucrurile in favoarea ta, mai ales daca in ultimele saptamani ai avut tot felul de dezamagiri pe teme parteneriale. Acum, cel mai important este sa stii sa-ti valorifici cat mai bine calitatile si talentele.

Horoscop 14 octombrie. Scorpion
Iti vine inima la loc, dupa niste zile in care ai avut parte de confuzie, zbucium si stari fluctuante la extreme. Luna se afla astazi in semnul tau solar si promite sa te sprijine in toate demersurile pe care ti-ai propus sa le faci, in cadrul unor proiecte, activitati, relatii. Cu mentiiunea ca nu e momentul sa faci prea multe planuri si calcule, ci e esential sa te lasi in fluxul inspiratiei si creativitatii, al compasiunii si iubirii.

Horoscop 14 octombrie. Sagetator
O zi excelenta pentru liniste, relaxare, introspectie. Chiar daca responsabilitatile te cheama, proiectele se duruleaza cu viteza, afacerile sunt in toi si schimbarile nu s-au terminat nici pentru tine, astazi ia-ti cateva momente sa stai cu tine, in liniste. Astfel, vei vedea mai clar tabloul intreg si, cel mai important, prin reconectarea cu tine, te vei auzi mai clar si vei avea mai multa energie si usurinta in urmatoarele etape.

Horoscop 14 octombrie. Capricorn
In mijlocul unei perioade extrem de aglomerate, incarcate si solicitante, ziua de astazi se strecoara ca un dar, un moment de respiro si o re-amintire a ceea ce conteaza cu adevarat. Astazi te simti sustinut de prieteni, de oameni pe care cu adevarat poti conta. Esti inspirat de conversatiile cu oameni de calitate, apar idei noi, dar si informatii care te ajuta sa descalcesti niste ite.

Horoscop 14 octombrie. Varsator
O zi exceptionala pentru a te pozitiona in mod favorabil intr-un cotext social si profesional de anvergura. Ai sprijinul unor persoane cu autoritate, chiar daca discret, mai mult tacit decat vocal. Cu cat fructifici mai intelept ocaziile care apar astazi si ideile pe care le ai, cu atat mai mult iti sporesti si sansele de prosperitate.

Horoscop 14 octombrie. Pesti
Luna activeaza astazi zona evolutiei, a dorintelor, constiintei superioare. E posibil sa ai revelatii pretioase si sa primesti mesaje/vesti frumoase, mai ales prin intermediul unor oameni aflati la mare distanta sau care sunt de alta nationalitate. In alta ordine de idei, e o zi excelenta pentru a planta intentii, dorinte si noi posibilitati in constiinta si viata ta.

Astrolog Nicoleta Svârlefus
www.astrocafe.ro

×