x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 15 august 2020. O nouă oportunitate de călătorie ar putea veni în curând

Horoscop zilnic 15 august 2020. O nouă oportunitate de călătorie ar putea veni în curând

14 Aug 2020   •   14:33
Horoscop zilnic 15 august 2020. O nouă oportunitate de călătorie ar putea veni în curând
Sursa foto: pixabay.com

Iată ce te așteaptă pe data de 15 august 2020, în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec

De ce ai asculta pe oricine îți spune că nu poți atinge unul dintre obiectivele pe care ți le-ai propus ? Cu farmec și delicatețe poți depăși orice obstacole. În privința banilor, apelați la alte persoane pentru a vă ajuta. Știi exact cum să ceri favoruri de la oameni și sunt câțiva care ți-au rămas datori. Suna-i !

Taur

Ai capacitatea de a privi obiectiv. Acest fel de intuiție este un lux, așa că profită de el. Evaluează unele realizări recente din viața ta și răsplătește-te pentru ele. Dacă nimeni altcineva nu te va bate pe spate ca să-ți spună ce treabă grozavă ați făcut, atunci serbează-te singur ! Cumpără-ți un mic cadou sau  răsfață-te așa cum vrei. Permite-ți să fii mândru de tine !

Gemeni

Ai nevoie de niște dezbateri sănătoase pentru a-ți stimula mintea și pentru a-ți amplifica energia, așa că încearcă să nu te înconjori în totalitate de oameni cu aceleași idei. S-ar putea să ai o zi calmă, dar îți va înăbuși creativitatea și îți va limita oportunitățile. Caută oameni care nu gândesc și nu acționează la fel ca tine. Ori de câte ori vorbești cu cineva care îți schimbă părerile, crești.

Rac

Prietenii tăi îți aduc multă energie pozitivă și reprezintă răspunsul la puzzle-ul pe care încerci să-l descifrezi. Unul dintre ei are o idee excelentă care te poate ajuta că începu un nou plan de acțiune în direcția celui mai recent obiectiv pe care ți l-ai propus. El știe să stimuleze partea ambițioasă din tine și te face să vezi nesfârșitele posibilități din jurul tău. Sună-ți prietenul astăzi și folosește-te de ideile lui pentru a obține energia de care ai nevoie. 

Leu 

Ai multă energie astăzi, ceea ce ar putea provoca un conflict cu unul dintre partenerii tăi. S-ar putea să nu se simtă bine în poziția de subaltern. Ar putea fi chiar un pic paranoic, gândindu-se că vrei să iei ceva de la el. Dar ai reputația de om corect și va descoperi că îți onorezi cuvântul dat. Încearcă să fii simpatic cu e și nu te supăra dacă nu este cea mai prietenoasă persoană, în acest moment.

Fecioara

O nouă oportunitate de călătorie ar putea veni în curând. Dacă ai planificat ceva, te poți aștepta să meargă incredibil de bine. Primești o sumă considerabilă de bani, astăzi, motiv pentru care ar trebui să faci cinste oamenilor pe îi iubești.Gândește-te la tot ce au făcut pentru tine în ultimele luni. Întoarce-le favoarea în orice fel poți.

 

Horoscop zilnic 15 august 2020

 

Balanța

Dacă cineva te încurcă astăzi, evită-l, indiferent cât de atractiv l-ai putea găsi. Oamenii care trimit mesaje mixte, joacă jocuri cu capul și pur și simplu nu știu clar cine sunt, nu îți vor îmbunătăți viața. Precum o răceală, acesta nu-ți va aduce altceva, decât nopți nedormite și multă oboseală. În acest moment, ar trebui să rămâi la un teritoriu cunoscut și alături de oamenii pe care știi că poți conta.

Scorpion

Astăzi ar putea exista un moment neașteptat din partea unei persoane apropiate. Din fericire, va fi mai degrabă amuzant, decât grav, și, la final, veți ajunge să râdeți. Atâta timp cât îți folosești simțul umorului când lucrurile devin încordate, va fi bine. Orice neînțelegere va fi de scurtă durată, deoarece ai o atitudine bună în privința micilor greșeli ale vieții. Amândurora vă place să zâmbiți.

Săgetator

Poți gestiona cu ușurință orice negociere. Dar cea mai bună parte a lucrurilor este că toată lumea îți va oferi bucurie. Stilul și farmecul tău îți permit să obții ceea ce vrei, fără a leza pe nimeni. Lucrurile par să se îndrepte, ceea ce îți va menține o stare de spirit luminoasă. Popularitatea ta este asigurată ! Bucură-te  de aceasta, atât cât durează !

Capricorn

Aveți multă energie pozitivă în acest moment și există posibilitatea unor schimbări interesante. Ar putea însemna chiar și o sursă suplimentară de venit. Fii pregătit pentru o mulțime de negocieri, dar rezultatul ar putea fi pozitiv. Intuiția ta funcționează bine și ai o vedere clară a ceea ce urmează. De fapt, ar putea exista mai multe situații în care ajungi să spui „Ți-am spus așa!”. Încercați să nu jucați prea mult.

Vărsător

Ești într-o fază de învățare în acest moment, iar mintea ta este îndeptată în mod serios prin acumularea de noi informații. Lucrurile șocante sau contestabile nu te vor opri, așa cum au făcut înainte, și ești gata să asculți și argumente contrare, fără să devii defensiv sau să te simți jignit. Cineva, cu o privire critică asupra lucrurilor, îți va arăta ceva ce nu știai, iar acest lucru te va face să te simți un partener mai bun într-una dintre relațiile tale.

Pești

Fă-ți timp pentru a aprecia frumusețea simplă din jurul tău, indiferent că este o floare, pisica, sau o ceașcă de cafea. Creativitatea ta are nevoie de inspirație pentru a înflori complet acum, așa că hrănește-i frumusețea naturală. Încercați să faci o plimbare în natură. Dacă vremea nu-ți va permite, găsește o fereastră cu vedere bună și stai în fața ei. În plus, ar fi o idee bună să ai companie în timp ce faci asta !

×
Subiecte în articol: horoscop zodii 15 august previziuni astrologie