x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 15 decembrie. Gemenii sunt sfătuiți să nu ignore nevoile partenerului de cuplu

Horoscop zilnic, 15 decembrie. Gemenii sunt sfătuiți să nu ignore nevoile partenerului de cuplu

13 Dec 2019   •   13:28
Horoscop zilnic, 15 decembrie. Gemenii sunt sfătuiți să nu ignore nevoile partenerului de cuplu
Sursa foto: pixabay.com

Berbec, 15 decembrie

Apare o nouă idee de afaceri. În ultima vreme te-ai gândit mult la carieră, iar această idee pe care o ai te ajută să te mai relaxezi puțin. Pe de altă parte, te confrunți cu unele probleme sentimentale.

Taur, 15 decembrie

Distracția este în centrul atenției azi. Mergi la o petrecere sau petreci timp alături de un grup restrâns de prieteni, ideea centrală a zilei de azi rămâne distracția. Te bucuri de timpul liber pe care îl ai.

Gemeni, 15 decembrie

În ciuda faptului că îți zboară gândul neîncetat la o serie de probleme personale pe care le ai, este indicat să nu ignori nevoile partenerului de cuplu. Încearcă să fii mai prezent în interiorul cuplului.

Rac, 15 decembrie

Ai multă energie pozitivă și o folosești pentru a-ți duce la bun sfârșit responsabilitățile pe care le-ai tot ignorat în ultima vreme. Spre finalul zilei reușești să te bucuri de relaxare în propria locuință.

Leu, 15 decembrie

Primești o veste bună pe plan profesional și, în plus, te bucuri de un cadou din partea unei persoane dragi din familie. În plus, reușești să comunici eficient cu toate persoanele cu care interacționezi.

Fecioară, 15 decembrie

Iei o decizie importantă legată de viitor. Ți s-a deschis o oportunitate pe plan profesional și te bucuri de ea, chiar dacă programul tău va fi unul mult mai aglomerat. Te bucuri de reușită.

Balanță, 15 decembrie

Comunici cu ușurință cu toate persoanele cu care intri în contact, iar acest lucru reușește să te pună în centrul atenției peste tot pe unde mergi. În plus, te bucuri de niște câștiguri financiare.

Scorpion, 15 decembrie

Te bucuri de succes pe plan profesional și chiar se anunță o călătorie în interes de serviciu. Încearcă, totuși, să eviți discuțiile în contradictoriu, chiar dacă știi că ai dreptate.

Săgetător, 15 decembrie

Ai parte de o discuție serioasă cu partenerul de cuplu și reușești să spui lucrurile care te deranjează. Nu mai vrei să faci compromisuri, iar acum este momentul în care îți dai seama dacă ai un viitor sau nu cu persoana de lângă tine.

Capricorn, 15 decembrie

Nu reușești să te adaptezi schimbărilor, mai ales când vine vorba de o călătorie pe care ai plănuit-o de mult timp. Încearcă să discuți cu o persoană în care ai încredere despre lucrurile care te fac să te simți nesigur.

Vărsător, 15 decembrie

Petreci mult timp cu un grup nou de prieteni și chiar reușești să cunoști oameni noi care te pot ajuta pe plan profesional mai mult decât îți imaginezi. Încearcă, totuși, să nu neglijezi odihna.

Pești, 15 decembrie

Primești un cadou de la partenerul de cuplu, iar acest lucru te bucură extrem de mult. Acest mod în care îți începi ziua te umple de energie pozitivă și determinare pentru a duce totul la bun sfârșit.  

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic 15 decembrie