x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 15 ianuarie 2016. E momentul intropectiei, observarii mediului fara a interveni, recapatarii unui echilibru interior

Horoscop zilnic, 15 ianuarie 2016. E momentul intropectiei, observarii mediului fara a interveni, recapatarii unui echilibru interior

14 Ian 2016   •   19:49
Horoscop zilnic, 15 ianuarie 2016. E momentul intropectiei, observarii mediului fara a interveni, recapatarii unui echilibru interior


Horoscop 15 ianuarie. Berbec
Cu Luna in semnul tau natal, astazi ai claritate cu privire la unele noi inceputuri in care simti sa te avanti. Intuitia iti este stimulata, vin mesaje catre tine, accesezi tot felul de informatii care te ajuta la limpezirea intentiilor si a mintii in general. Cel mai important insa este sa-ti asculti corpul si sa intelegi incotro te indeamna prin greutatea sau usurinta pe care o simti cu fiecare intentie si initiativa… Ce alegere iti da putere? Cu ce alegere simti usurinta in corp?

Horoscop 15 ianuarie. Taur
Pentru tine, aceasta zi pune accentul pe interior, pe intelegerea mai profunda a realitatii pe care ai creat-o. E momentul intropectiei, observarii mediului fara a interveni, recapatarii unui echilibru interior de care te-ai indepartat in ultima vreme. Foloseste aceste zile pentru orice demers care simti ca te poate ajuta in sensul relaxarii, vindecarii, schimbarii perceptiei, transformarii interioare. Fii atent la mesajele care ajung la tine, fii gata sa-ti asumi responsabilitatea pentru tot ce ai in acest moment si sa alegi diferit pentru a crea ceva nou… daca vrei.

Horoscop 15 ianuarie. Gemeni
O zi ca o poarta catre noi posibilitati, proiecte, idei. Luna se afla in Berbec, intr-un context care te inspira sa inchizi unele capitole/relatii si sa pasesti in noi spatii si experiente. Daca ai curajul sa te asculti, daca esti gata sa spui DA ideilor, propunerilor si revelatiilor din aceste zile, e posibil sa deschizi un drum nou pentru tine, in ce priveste proiectele, relatiile si viata ta sociala. Fii gata sa primesti langa tine oameni noi, caci ei vor contribui la ceea ce vei crea.

Horoscop 15 ianuarie. Rac
Pentru tine, exista potential de innoire si initiativa in ce priveste cariera, statutul profesional, zona de putere si autoritate. Prin urmare, e esential sa fii prezent, sa faci alegeri in functie de intuitia ta si nu in functie de contexte sociale sau pareri auzite de la altii. Acum e momentul sa-ti manifesti autonomia fiintei, sa pornesti pe drumul tau, in felul tau, si sa imbratisezi bucuria, implinirea si succesul pe care le meriti.

Horoscop 15 ianuarie. Leu
Ti-e din ce in ce mai clar care este urmatorul pas de facut, ce capitole sunt de inchis si ce alte drumuri de explorat. Un lucru e cert: vrei ceva nou, vrei sa te misti intr-un spatiu altfel, sa creezi ceva diferit, o viata noua cu mai mai multa deschidere, actiune, miscare, inspiratie, bucurie. Pentru asta, e necesar sa privesti atent posibilitatile care se deschid acum, sa intrebi, sa ceri, sa fii dispus sa pornesti la un drum nou asumandu-ti riscurile aferente. Ai incredere in ceea ce ti se reveleaza, fii gata sa faci nefacute…

Horoscop 15 ianuarie. Fecioara
Pentru tine, Luna in Berbec deschide o cale noua spre abundenta, prin transformare interioara. Transformarea interioara uneori pare sa fie provocata de factori exteriori, cum ar fi pierderi materiale, rupturi relationale sau alte experiente asa-zis provocatoare. In realitate, TOATE experientele sunt creatia noastra si le cerem de la un nivel al fiintei cu care nu suntem mereu conectati, de aceea nu ne amintim cum le-am creat si pentru ce.

Horoscop 15 ianuarie. Balanta
E posibil sa nu fie confortabil ce vezi astazi in relatiile tale si in jurul tau in general. Intr-un fel sau altul, ceea ce vezi este ceea ce ai creat si, chiar daca e greu sa-ti asumi ca si tu contii potentialul unor manifestari pe care le percepi in altii, singura cale de a intelege si a crea urmatorul pas sanatos in viata ta este sa o faci. Asadar, priveste-te in oglinzile exterioare, intelege cine esti si cum ai contribuit la realitatea relationala pe care ai ales-o. De aici, reinventarea relatiilor e doar la o revelatie distanta. Un drum nou te asteapta. Poate un nou statut si noi angajamente/contracte/asocieri benefice.

Horoscop 15 ianuarie. Scorpion
Energia acestei zile este una a innoirii, schimbarii, reinventarii. Este vizata zona muncii, a serviciului, a calitatilor si cunostintelor pe care le pui in slujba altora. E momentul sa te intrebi ce te opreste sa creezi cu mai multa usurinta? Ce ganduri, ce convingeri si puncte de vedere te tin pe loc? Ce pareri ale altora asculti si cum te impiedici in ele? Si ce altceva ai vrea sa creezi, dincolo de toate acestea? Fii gata sa faci o alegere.

Horoscop 15 ianuarie. Sagetator
Pe tine, contextul astrologic te sustine, reprezentand un avant de care aveai nevoie. E ca o trezire la viata, la o viata noua. Zona vizata de prezenta Lunii in Berbec este cea a creativitatii, iubirii, inspiratiei, inocentei. Prin urmare, e necesar sa descatusezi potentialul creator, sa te uiti ce talente ai reprimat si sa le scoti la lumina, sa fii constient de puterea care sta mereu in inima ta. Iubirea este cheia creatiei tale noi. Fiind constient de esenta ta, iubindu-te pe tine si iubind viata cu tot ce e in ea, poti avea acces la niste experiente inedite, extraordinare.

Horoscop 15 ianuarie. Capricorn
Cand nu te asezi in calea lor, dorintele sufletului se implinesc. Iata tema acestor zile, pentru tine. E momentul sa constientizezi ca uneori e mai bine sa lasi lucrurile sa curga, iar tu sa te lasi in voia curentului, fara a incerca sa controlezi si sa organizezi totul in cel mai mic detaliu. Ziua aceasta e bine sa fie dedicata nevoilor tale sufletesti, ingrijirii, linistii interioare. Astfel poti intelege multe despre tine si poti alege graul de neghina. In plus, nu te sfii sa ceri sprijin de la cei dragi si daruieste-te acestora fara scuturi si rezerve. Daruri minunate te asteapta in familie si… in suflet!

Horoscop 15 ianuarie. Varsator
Informatii, vesti, idei, inspiratie. Aceasta zi contine o energie extraordinara in ce priveste schimbul de informatii, curiozitatea fiindu-ti mentor. Nu-ti ramane decat sa triezi tot ce vine la tine si sa-ti dozezi energia alegand constient, cu cine vorbesti, cu cine te intalnesti, cat, in ce conditii. De asemenea, e important sa-ti impartasesti ideile doar cand si cui simti ca poate adauga valoare acestora sau le poate primi cu adevarat.

Horoscop 15 ianuarie. Pesti
Schimbari si noi inceputuri in ce priveste zona finantelor si a afacerilor. Este un moment revelator care se poate concretiza intr-o schimbare benefica de directie, daca esti deschis, dispus sa-ti consolidezi increderea in tine si sa te vezi asa cum esti cu adevarat. Cu alte cuvinte, e momentul sa vezi de ce resurse interioare dispui si sa te bazezi exclusiv pe acestea in ceea ce urmaresti sa creezi in urmatoarea perioada.
Astrolog Nicoleta Svârlefus
www.astrocafe.ro

 

×
Subiecte în articol: horoscop