x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 15 iulie 2016. Ai de rezolvat nişte probleme financiare care implică şi multă birocraţie

Horoscop zilnic, 15 iulie 2016. Ai de rezolvat nişte probleme financiare care implică şi multă birocraţie

14 Iul 2016   •   19:50
Horoscop zilnic, 15 iulie 2016. Ai de rezolvat nişte probleme financiare care implică şi multă birocraţie

Berbec: Îţi petreci o mare parte a zilei încercând să rezolvi probleme financiare. Te îngropi în hârtii şi stai multă vreme cu telefonul la ureche.

Taur: Evenimentele prin care ai trecut ţi se par fascinante şi simţi nevoia să le povesteşti celor din jur. Doar că nimeni nu vrea să te asculte.

Gemeni: Este posibil să ai musafiri şi eşti inundat de idei pentru a le face vizita cât mai agreabilă. Ai grijă să nu lucrezi până la epuizare.

Rac: Amici de departe, poate din altă ţară, iau legătura cu tine şi vor să ştie tot ce ai făcut în ultima vreme. O zi plină de conversaţii plăcute.

Leu: Îţi intră în cont o sumă importantă de bani. Entuziasmul ţi se temperează, însă, din cauza birocraţiei necesare pentru a-i încasa.

Fecioară: Mintea ta este acaparată de noi interese. Momentan sunt doar la stadiul de hobby, însă în viitor ar putea deveni ceva mult mai serios.

Balanţă: Dragostea pluteşte în aer. O persoană nouă care a intrat în cercurile prin care te învârţi îţi acaparează atenţia, dar nu ştii cum să o abordezi.

Scorpion: Un grup de prieteni plănuieşte o excursie şi vrea să te includă şi pe tine în planurile lor. Nu prea ai timp, dar o aventură ţi-ar face bine.

Săgetător: Trebuie să iei nişte decizii fără să ai foarte multe date ale problemelor care se ivesc. Încrede-te în intuiţie. Până acum nu te-a trădat.

Capricorn: Se ivesc oportunităţi de care trebuie să profiţi, pentru că vin la pachet cu posibilitatea unor câştiguri consistente. Ochii în patru!

Vărsător: Ai de rezolvat nişte probleme financiare care implică şi multă birocraţie. Nu te descuraja. Vei avea mai mult spor decât crezi.

Peşti: Cunoşti oameni noi, foarte educaţi în domeniul lor, care îţi vor împărtăşi o serie de informaţii ce te fascinează. Ai multe de învăţat.

×
Subiecte în articol: horoscop