x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 15 martie. Zi cu surprize pentru toate zodiile

Horoscop zilnic, 15 martie. Zi cu surprize pentru toate zodiile

14 Mar 2017   •   19:50
Horoscop zilnic, 15 martie. Zi cu surprize pentru toate zodiile

Berbec

Pui totul la îndoială, eşti foarte superstiţios şi te bazezi pe nişte premoniţii. Colegii vor râde de tine la început, dar vor vedea că ai motive de a fi susceptibil.

Taur

Este foarte posibil să ieşi în oraş cu prietenii sau cu nişte persoane cu care împărtăşeşti aceleaşi viziuni. Vei avea o seară bogată în informaţii folositoare.

Gemeni

O şansă fabuloasă de a promova în carieră se va ivi azi. Poate fi vorba de o mărire de salariu, de o promovare, sau chiar de un nou job.

Rac

Te vei elibera într-un mod neaşteptat de o tensiune acumulată. A existat un lucru ce ţi-a impus limite, dar va dispărea de la sine.

Leu

Ţi se vor întâmpla nişte lucruri ciudate la prima vedere, dar se vor dovedi a fi experienţe minunate, pe care le trăieşti o dată în viaţă.

Fecioară

Ziua ta, care a început într-un mod dezastruos şi care ţi-a dat o stare negativă, va lua o turnură neaşteptată, pentru că vei întâlni o persoană misterioasă.

Balanţă

Preocupările privind starea de sănătate vor lua sfârşit pentru că te duci, în sfârşit, la medic. El te va lămuri şi îţi va răspunde la toate întrebările.

Scorpion

Eşti plin de energie pozitivă şi de creativitate, momentul ideal pentru a demara planuri, sau proiecte pe care le poţi termina până la finalul zilei.

Săgetător

Colegii şi prietenii de serviciu vor să sărbătoriţi şi să ieşiţi în oraş, dar ai prefera liniştea de acasă şi un somn bun.

Capricorn

Nu vei primi doar o veste bună, ci foarte multe! Schimbările care se întrezăresc la orizont te încântă şi abia aştepţi să faci următorul pas.

Vărsător

Se pare că e ziua surprizelor şi pentru Vărsători. Spre deosebire de celelate zodii, nu vei primi veşti sau informaţii, ci sume mari de bani.

Peşti

Faţă de Fecioare, care abia se dau jos din pat, tu te vei trezi plin de energie, entuziast, plin de optimism şi fericit. O să ai o zi frumoasă!

×