x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 16 decembrie. Amabilitatea ta va dispărea când ceilalţi vor încerca să îţi fure ideile

Horoscop zilnic, 16 decembrie. Amabilitatea ta va dispărea când ceilalţi vor încerca să îţi fure ideile

15 Dec 2016   •   19:50
Horoscop zilnic, 16 decembrie. Amabilitatea ta va dispărea când ceilalţi vor încerca să îţi fure ideile

Berbec

Ultima zi de muncă a săptămânii va fi una dificilă pentru tine deoarece vei intra în conflict cu cei care au puncte de vedere diferite de ale tale şi care îţi vor strica planurile.

Taur

Cineva încearcă să-ţi atragă atenția şi să-ţi reamintească faptului că există şi alte persoane pe planeta asta în afară de tine.

Gemeni

Sentimentele tale sunt foarte puternice, dar haotice astăzi. Alți oameni vor încerca să se opună convingerilor tale, dar vei spune fără nicio ezitare exact ce simţi.

Rac

Sunt şanse foarte mari să închei o afacere mare, important, stabilă şi să ai o nouă perspectivă asupra carierei tale. Totul se datorează minţii deschise şi curajului.

Leu

Ziua de vinei va fi ziua contrastelor. Vei zbura din floare în floare şi vei sări de la un lucru la altul, în căutarea echilibrului.

Fecioară

Chiar dacă totul va merge prost şi planurile tale nu se potrivesc cu cele ale colegilor de serviciu sau ale prietenilor, concentrează-te pe tine şi pe pasiunile tale.

Balanţă

Oferă spaţiu persoanelor din jurul tău şi nu le mai considera proprietăţile tale. Ascultă-le şi încearcă să le înţelegi. Vei vedea că vei avea foarte de multe de învăţat.

Scorpion

Ia în considerare decizia de a face o schimbare majoră în viaţa ta, lucru ce te va ajuta să obții un echilibru sănătos între tine și oamenii cu care te asociezi.

Săgetător

Ai putea avea o zi neobişnuita pentru tine, dar mai ales pentru ceilalţi, din punct de vedere emotional. Amabilitatea ta va dispărea când ceilalţi vor încerca să îţi fure ideile.

Capricorn

Încearcă să nu fii prea arogant astăzi, chiar şi atunci când eşti foarte sigur că ai dreptate cu privire la situația dată. Învaţă să mai laşi de la tine.

Vărsător

Este mai înţelept să stai departe de orice situație care pare dubioasă şi de neîncredere. Preocupă-te de sarcinile actuale şi de ce vei face în weekend.

Peşti

Nu mai permite persoanelor care abia te cunosc să te linguşească şi să îţi spună ce gândeşti. Exprimă-ţi cu tărie convingerile, dar fii respectuos în acelaşi timp.

 

Citeşte şi:

Horoscopul dragostei pentru anul 2017! Ce rezervă astrele zodiilor în relaţiile de iubire?

×