x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 16 decembrie: Vărsătorii vor începe proiecte noi

Horoscop zilnic 16 decembrie: Vărsătorii vor începe proiecte noi

15 Dec 2017   •   19:10
Horoscop zilnic 16 decembrie: Vărsătorii vor începe proiecte noi
Sursa foto: humonia/Getty Images/iStockphoto

Berbec

In nici un caz nu trebuie sa amestecati problemele personale cu munca, in pofida circumstantelor care vor inclina in aceasta directie. Poate o cunostinta, un prieten sau coleg va solicita ajutorul dumneavoastra pe linie profesionala sau va intentiona sa va atraga intr-o afacere destul de ciudata. Astrele va avertizeaza sa nu va lasati pacalit, pentru a nu regreta ulterior.

Taur

Pe tot parcursul zilei nu trebuie sa uitati ca toti au dreptul la o opinie, la o parere. Cele mai mici si neinsemnate disensiuni risca sa se transforme astazi in adevarate certuri, chiar conflicte. Pentru ca astazi parerile dumneavoastra nu vor coincide cu alte celorlalti sau ceilalti vor avea opinii diferite.Cum trebuie sa procedati in aceasta situatie? Astrele va recomanda sa cedati in liniste, fara confruntari. In ultima instanta, maine va fi o noua zi.

Gemeni

Astazi trebuie sa fiti foarte corect si concentrat. Nici un fel de jocuri de cuvinte si fara fantezii. Singurul lucru care conteaza astazi sunte faptele. Nimic altceva nu-i va scoate din sarite pe ceilalti decat expresiile dumneavoastra de genul "mi se pare", "ma gandesc" sau "cred ca". Daca doriti sa fiti apreciati, astazi trebuie sa vorbiti in limbajul cifrfelor, al statisticilor.

Rac

Nu veti fi indiferent la cifre si fapte concrete. Fie ca e vorba de scoala, facultate, de calcule complicate sau de prevederi dintr-un acord, intelegere, contract, scrise cu litere minuscule, in oricare din aceste situatii veti reusi sa va descurcati si sa trageti concluziile corecte. Dar daca astazi nu veti gasi o utilizare potrivita pentru atentia dumneavoastra, riscati sa pierdeti timpul de pomana.

Leu

Nu aveti egal astazi, dar reusitele dumneavoastra vor fi deosebit de valoroasa daca lucrati in echipa sau daca indepliniti indicatiile precise date de altcineva. Singura conditie este ca trebuie sa intelegeti foarte bine logica lucrurilor: cine ce face si de ce sector raspunde fiecare. Totul trebuie sa fie astazi foarte clar.

Fecioara

O zi excelenta pentru a lega o noua prietenie. Sunteti comunicativ, sociabil si creativ, trezind interesul celor din jurul dumneavoastra, care va vor admira sincer. In aceste conditii, aveti sansa sa stabili, oriunde v-ati afla, pe strada, la o petrecere sau la o intalnire cu prietenii, o noua colaborare, sa gasiti o oportunitate pentru un nou loc de munca, sa lansati o noua afacere. Pentru ca veti intalni omul care va influenta cariera dumneavoastra, poate chiar soarta dumneavoastra.

Balanţă

Ridică-te și să ia măsuri! Forțe din toate părţile trag de tine din toate unghiurile, iar provocarea ta va fi aceea de a le menține în echilibru.

Scorpion

Ziua de sambata te va găsi în poziția de arbitru, pentru că, pur și simplu, ai mintea detașată, iar oamenii au nevoie de aşa ceva pentru a-şi rezolva disputele.

Săgetător

Vei fi tentat să faci totul în viteză, dar este foarte probabil să nu ştii cum să-ţi concentrezi atenţia şi energia. Ia-o mai uşor şi nu irosi aceste resurse.

Capricorn

Latura ta romantică va înclina să adopte o atitudine egoistă, nerăbdătoare. Nu trebuie să fii posesiv pentru a menține loialitatea altora.

Vărsător

Vei descoperi că este ușor să începi proiecte noi astăzi, în special cele care implică elemente creative sau romantice.

Peşti

Asigură-te că există o armonie între nevoile tale şi ale celor din jurul tău, iar persoana iubită îţi va reproşa că nu ai mai acordat atenţie relaţiei voastre.

×
Subiecte în articol: horoscop