x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 16 ianuarie 2018: Scorpionii sunt sfătuiți să fie temperați

Horoscop zilnic 16 ianuarie 2018: Scorpionii sunt sfătuiți să fie temperați

15 Ian 2018   •   19:09
Horoscop zilnic 16 ianuarie 2018:  Scorpionii sunt sfătuiți să fie temperați

Horoscop 16 ianuarie 2018. Berbec

Persoanele în vârstă din familie vă cer ajutorul. Căutaţi să aveţi relaţii bune cu acestea pentru că la nevoie, veţi avea pe cine să vă sprijiniţi.

Taur

Încercaţi să nu mai acordaţi importanţă neplăcerilor din trecut, chiar dacă cineva v-a făcut rău. Fiți generos faţă de cei care v-au susţinut în momentele dificile.

Gemeni

Este bine să vă reorganizaţi bugetul, pentru a avea o imagine cât mai clară. Pentru nativii singuri, se întrezăreşte o întâlnire deosebită.

Rac

Vă înţelegeţi bine cu partenerul de viaţă, iar acest lucru vă încurajează să luaţi o decizie importantă, împreună cu acesta, în privinţa viitorului vostru.

Leu

În plan financiar, vă ocupaţi de redresarea unei situaţii care va necesita muncă de organizare. Lucrurile merg greu, din pricina unor întârzieri neprevăzute.

Fecioara

Simţiţi nevoia să vă faceţi remarcat şi vă folosiţi de toate mijloacele pentru a fi în centrul atenţiei.  Î ncercați să vă bazaţi pe naturaleţe.

Balanţa

Astăzi vă găsiţi noi centre de interes, iar aceste activităţi vă sunt utile pe termen lung. În ceea ce priveşte cheltuielile se recomandă prudenţă.

Scorpion

Temperamentul vulcanic vă împiedică să aveţi o discuţie de la egal la egal cu partenerul de viață. Păstraţi-vă obiectivitatea, situaţia nu este atât de rea pe cât pare.

Săgetător

Situaţia financiară se îmbunătăţeşte.Dacă aţi dat bani cu împrumut, este bine să începeţi să-i recuperaţi. În viaţa sentimentală aveţi parte de discuţii aprinse.

Capricorn

Dacă faceţi promisiuni, aveţi grijă să nu vă asumaţi lucruri dificile, care vă pot afecta. Pot să apară complicaţii în relaţiile de prietenie.

Vărsător

Încredeţi-vă în propria judecată şi nu în părerea celor din jur. Deşi nu sunteţi foarte sigur că este corect ceea ce gândiţi, în viitor veţi vedea că nu v-aţi înşelat.

Peşti

Situaţia financiară nu este dintre cele mai bune și ar trebui ca orice cheltuieli inutile să fie şterse de pe listă. Astrele vă sfătuiesc să vă odihniți mai mult.

 

×
Subiecte în articol: horoscop Horoscop 16 ianuarie 2018