x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 17 aprilie. Ce vor face zodiile în a doua zi de Paște?

Horoscop zilnic, 17 aprilie. Ce vor face zodiile în a doua zi de Paște?

16 Apr 2017   •   19:50
Horoscop zilnic, 17 aprilie. Ce vor face zodiile în a doua zi de Paște?

Berbec

Vei trece printr-o perioadă în care te vei simţi debusolat şi foarte confuz. În asemenea circumstanţe, cei din jurul tău te vor lăsa în pace, în loc să te ajute.

Taur

Ce ai de pierdut? Toată lumea aşteaptă de la tine să iei cea mai bună decizie şi ştii că nu poţi da înapoi acum. Nu mai trage de timp şi fă-ţi curaj.

Gemeni

Nu eşti singurul care-ţi poate rezolva problemele. Ai prieteni care sunt capabili să te înţeleagă şi să te ajute necondiţionat, pentru că ţin la tine foarte mult.

Rac

Ai observat cum întârzierile sunt tot mai frecvente în viaţa ta? Oamenii de la întâlniri întârzie, produsele întârzie, iar ziua de azi nu va face excepţie. Încearcă să te calmezi şi nu face o scenă.

Leu

Weekendul nu ţi-a ajuns şi vrei întreaga săptămână liberă pentru a te descărca de energiile negative. Mergi la sală, sau practici orice fel de sport care te eliberează.

Fecioară

Dedică-ţi ziua copiilor şi partenerului de viaţă. Chiar dacă nu ai mai avut timp nici de tine, familia este întotdeauna mai importantă. Nu pierde momentele unice din viaţa copiilor tăi.

Balanţă

Un prieten apropiat sau o rudă încearcă să saboteze relaţia în care te afli. O neînţelegere dintre voi doi îţi va deschide ochii şi vei afla adevăratele intenţii ale celuilalt.

Scorpion

Ai zburat din floare în floare, dar acum te cuprinde oboseala. Perioada sociabilă prin care treci necesită multă energie. De aceea, trebuie să te mai odihneşti.

Săgetător

 Dacă se întâmplă să fii martorul unui eveniment neplăcut pe stradă, la locul de muncă, sau îl priveşti la televizor, vei deveni conştient de vulnerabilitatea ta. Încearcă să o ascunzi de ceilalţi.

Capricorn

Lasă garda jos azi şi învaţă de la colegii tăi. Un lider trebuie să ştie să lase de la el. În plus, puţină relaxare nu strică după o perioadă încărcată.

Vărsător

Spre sfârşitul zilei vei conştientiza faptul că nu vei termina totul la timp. Te cuprinde teama, panica şi devii foarte agitat. Ca o soluţie, cere ajutor şi lasă orgoliul deoparte.

Peşti

Ziua de luni va fi un fiasco total. Nu încerca să găseşti motive pentru ce se va întâmpla, chiar dacă eşti frustrat, tocmai pentru că tu nu ai făcut nimic greşit. 

×