x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 17 iunie 2016. O discuţie cu o persoană pe care o admiri mult îţi deschide mintea

Horoscop zilnic, 17 iunie 2016. O discuţie cu o persoană pe care o admiri mult îţi deschide mintea

16 Iun 2016   •   19:55
Horoscop zilnic, 17 iunie 2016. O discuţie cu o persoană pe care o admiri mult îţi deschide mintea

Berbec:

În loc să spui neaoş ceea ce te preocupă, comunică ceva mai subtil şi mai indirect. Vei părea mai diplomat şi îţi va ieşi şi ceea ce doreşti.

 

Taur:

Vei scuti multe eforturi şi cheltuieli în viitor dacă te apuci azi să faci micile reparaţii necesare în casă. Pot apărea probleme cu stomacul.

 

Gemeni:

Un grup de amici te cooptează la o întâlnire în care se pun la cale planuri de viitor. Nu vor fi planuri de succes, deci mai bine fii rezervat.

 

Rac:

Este rost de o ieşire într-un grup mai mare unde se vor vorbi verzi şi uscate. Competenţa ta în evenimentele curente va fi mult apreciată.

 

Leu:

O discuţie cu o persoană pe care o admiri mult îţi deschide mintea şi te face să priveşti lucrurile dintr-o perspectivă cu totul nouă.

 

Fecioară:

Astăzi te preocupă mai puţin problemele practice, de zi cu zi, şi petreci mai mult timp contemplând concepte adânci, filosofice.

 

Balanţă:

Se ţes multe intrigi în jurul tău. Nu îţi va fi uşor, dar cu ceva concentrare vei reuşi să discerni intenţiile ascunse ale celorlalţi.

 

Scorpion:

Eşti plin de idei bune legate de redecorarea sau amenajarea unui spaţiu, însă nu le aplici la tine acasă, ci, preventiv, în casa altora.

 

Săgetător:

Azi intri într-o etapă ceva mai liniştită a vieţii tale, care va dura ceva vreme. Relaxarea îţi face bine şi trebuie să te bucuri de ea.

 

Capricorn:

Eşti mai intuitiv ca de obicei şi asta te face să percepi mai bine gândurile nespuse ale celor apropiaţi. O zi în care afli multe.

 

Vărsător:

O zi în care te vezi cu multe persoane şi în care ţi se cer multe sfaturi. Ai conversaţii lungi şi afli şi multe poveşti despre cei din jur.

 

Peşti:

Simţi o nemulţumire mocnită la membrii familiei tale. Oricât ai încerca să-i tragi de limbă, nu vor dori să se destăinuiască. Răbdare!

 

×