x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 17 mai 2021. Capricornii au nevoie de o zi de relaxare

Horoscop zilnic, 17 mai 2021. Capricornii au nevoie de o zi de relaxare

16 Mai 2021   •   20:39
Horoscop zilnic, 17 mai 2021. Capricornii au nevoie de o zi de relaxare
Sursa foto: Victor Stroe

Horoscop 17 mai Berbec

Luarea unei decizii referitoare la o anumită cheltuială ar putea provoca o anumită tensiune între tine și un partener. S-ar putea să crezi că nu este fezabilă acum, în timp ce prietenul tău este hotărât să meargă mai departe pentru asta. Nu este momentul pentru a încerca să ajungi la un acord în această privință. Niciunul dintre voi nu va ceda. Așteptați câteva zile până când sunteți amândoi mai puțin tensionați.

 

Horoscop 17 mai Taur

Un prieten poate organiza o petrecere și s-ar putea să se aștepte să participi. Probabil ai avut o zi stresantă și chiar nu ai chef de petrecere. Prietenul tău poate încerca să te convingă să te duci,  făcându-te să te simți vinovat. Nu cădea în acea capcană. Mergi doar dacă simțiți că ocazia este mai mare decât nevoia ta de odihnă. Prietenul tău te va ierta dacă spui nu.

 

Horoscop 17 mai Gemeni

Astăzi s-ar putea să primești câteva semnale intuitive incomode de la unul sau mai mulți prieteni. Poate că cineva nu se simte bine, dar a ieșit oricum să socializeze. Cel mai bine este să vă concentrați asupra activităților solitare, dacă puteți.

 

Horoscop 17 mai Rac

Astăzi este posibil să atingi un obiectiv pe care sperai să-l atingi de mult timp. În mod ciudat, prietenii, familia și chiar și celelalte persoane importante pentru tine ar putea să nu pară atât de fericiți pe cât te aștepți. Probabil că au suferit prea multe frustrări recent, iar succesul tău nu le amintește decât de asta. Acordă-le ceva timp pentru a-și rezolva propriile afaceri și te vor felicita. Sunt doar oameni.

 

Horoscop 17 mai Leu

Astăzi este posibil să fii nerăbdător să petreci timp cu familia, dar ar putea exista câteva lucruri pe care trebuie să le rezolvi mai întâi. Acest lucru te-ar putea stresa destul de mult dacă îl amâni. Ridică-ți mânecile și pornește la treabă până finalizezi activitatea . Relaxează-te și bucură-te de compania celor dragi!

 

Horoscop 17 mai Fecioara

Astăzi ar putea fi mai dificil decât de obicei să iti gasesti cuvintele. S-ar putea ca cineva să îți împrumute o carte despre un subiect destul de obscur pe care nu o poți înțelege. De fapt, s-ar putea să găsești cartea ca fiind plictisitoare! Nu vrei să rănești sentimentele prietenului tău. Pune cartea deoparte și încercă din nou mai târziu.

 

Horoscop 17 mai Balanta

Câteva știri care îți vin de la un prieten sau coleg ar putea să te zdruncine astăzi. S-ar putea să descoperi că ceea ce înveți pune la îndoială conceptele pe care le-ai îmbrățișat pentru cea mai mare parte a vieții tale. Acest lucru te-ar putea deruta. Nu te simți amenințat. Toată lumea trebuie să recreeze din când în când unele valori. Gândește-te când ești mai relaxat și s-ar putea să iti dai seama că schimbarea nu este atât de radicală.

 

Horoscop 17 mai Scorpion

Astăzi poți vedea că aproape fiecare cuplu pe care îl cunoaști se ceartă. Este posibil să ai câteva disensiuni cu un partener actual sau potențial, dar acest lucru nu este nimic îngrijorător. Ești încordat și nervos din cauza presiunii exterioare. Încearcă să fii răbdător. Totul ar trebui să fie bine până mâine.

 

Horoscop 17 mai Sagetator

Astăzi este posibil să fii într-o atmosferă foarte stresantă. Anturajul tău este probabil tensionat și anxios și tu nu faci excepție. Poate că va trebui să rămâi în această stare până când îți vei îndeplini obiectivele. Probabil că vei dori să îți petreci seara acasă în fața televizorului, fără să faci ceva și să nu te mai gândești la absolut nimic. Relaxeaza-te!

 

Horoscop 17 mai Capricorn

Tu și  partenerul actual sau unul potențial s-ar putea să nu fiti de acord dacă să petreceți ceva timp împreună singuri sau să ieșiți cu prietenii. Dacă amândoi ați avut o zi grea, probabil că veți fi destul de tensionați și e posibil  să vă răniti sufleteste reciproc. Un compromis poate fi cel mai bun răspuns. Petreceți o oră sau două cu prietenii și apoi veniți acasă și relaxați-vă. În felul acesta, toată lumea este fericită.

 

Horoscop 17 mai Vărsător

O seară relaxantă acasă poate fi exact ceea ce aveți nevoie, dar un coleg vă poate cere să participați la un eveniment legat de afaceri. Este posibil să fi avut câteva zile stresante. O astfel de petrecere poate fi ultimul lucru pe care vrei să-l faci. Nu vă fie frică să spuneți nu. Acolo vor fi destui colegi. Cel mult, puteti sa va faceti apariția și apoi să plecați rapid. În acest moment aveți nevoie de odihnă mai mult decât de contacte.

Horoscop 17 mai Pești

Astăzi e posibil să încerci să contactezi mai mulți oameni, insa niciunul nu va fi disponibil. S-ar putea să dorești în mod special să ajungi la o prietenă sau rudă de sex feminin care locuiește departe, iar acest lucru s-ar putea dovedi frustrant, deoarece ai câteva vești interesante pentru ea. Încearcă în continuare de dai de ea. Vei reuși în cele din urmă să o contactezi, iar ea va fi bucuroasă să audă de tine. S-ar putea chiar să te invite în vizită!

 

×