x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 17 martie. Taurii vor fi lipsiţi de diplomaţie

Horoscop zilnic, 17 martie. Taurii vor fi lipsiţi de diplomaţie

16 Mar 2017   •   19:50
Horoscop zilnic, 17 martie. Taurii vor fi lipsiţi de diplomaţie

Berbec

Ca şi Peştii, laşi deoparte raţiunea şi începi să adaugi detalii, care nu sunt adevărate, poveştilor cu care vrei să încânţi colegii de muncă.

Taur

Stăpânirea de sine nu este punctul tău forte astăzi. Din fericire, colegii de serviciu şi prietenii vor fi ocupaţi cu ce au de făcut şi nu vor observa lipsa ta de diplomaţie.

Gemeni

Preferi să iei decizii bazate pe fapte simple şi sigure. Cu toate astea, logica îţi este afectată şi s-ar putea ca ceea ce vezi, să nu fie şi ceea ce vei obţine.

Rac

Nori de nesiguranţă încep să se adune, creând o instabilitate emoţională puternică. În mod surprinzător, te simţi creativ şi te refugiezi în activităţi care te liniştesc.

Leu

Eşti disperat să îndeplineşti promisiunile pe care le-ai făcut când erai sub presiune. Trebuie să-ţi planifici foarte bine acţiunile şi să munceşti din greu.

Fecioară

S-ar putea să vezi un potenţial în orice persoană şi orice activitate pe care ţi-ai dori să o începi, dar vei exagera şi vei ajunge mult prea departe cu iluziile.

Balanţă

Vei aborda diferit relaţiile cu persoane dragi din jurul tău, datorită unor dorinţe care te inspiră să faci nişte schimbări în comportamentul tău.

Scorpion

Nevoia ta de echilibru şi stabilitate va intra în conflict cu dorinţele de libertate ale persoanei iubite şi veţi avea probleme de comunicare.

Săgetător

Vâltoarea sentimentală în care eşti prins te poate pune în pericol, dar este singura cale prin care mai poţi scăpa de rutină şi de stresul cotidian.

Capricorn

Este momentul să mai faci lucruri care să-ţi aducă alinarea sufletească, dar nu-ţi pune aşteptări prea mari pentru că este posibil să fii dezamăgit.

Vărsător

Te simţi puţin plictisit şi vrei să schimbi ritmul de viaţă, dar cu toate astea, frica de necunoscut te poate ţine pe loc.

Peşti

Dorinţa de adrenalină te conduce pe căi greşite, dar creativitatea te poate scoate din starea de frustrare şi te poate feri de pericole.

 

 

×