x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 18 aprilie. Banii care ţi-au intrat în cont pe neaşteptate te pun pe gânduri

Horoscop zilnic, 18 aprilie. Banii care ţi-au intrat în cont pe neaşteptate te pun pe gânduri

17 Apr 2017   •   19:50
Horoscop zilnic, 18 aprilie. Banii care ţi-au intrat în cont pe neaşteptate te pun pe gânduri

Berbec

Eşti prins între aşteptările oamenilor, ale prietenilor mai exact, şi nevoile personale. Acest lucru îţi distrage atenţia şi te concentrezi cu greu.

Taur

 Astrele sunt de părere că vei întâlni pe cineva astăzi, o persoană cu care vei rezona din prima clipă. Dacă eşti singur, poate fi persoana pe care o cauţi de atâta timp.

Gemeni

Compania unor prieteni buni, poate o activitate de grup, sau un concert contribuie la un sentiment puternic de fericire, de împlinire şi bunăstare.

Rac

Din păcate, este posibil să nu vezi lumea înconjurătore într-o lumină clară, pentru că eşti afectat de experienţele neplăcute din trecut.

Leu

Începi ziua plin de energie şi de optimism. Eşti pozitiv şi entuziast şi abia aştepţi să te întâlneşti cu colegii de serviciu să le povesteşti ce ţi s-a întâmplat.

Fecioară

Logica îţi va fi pusă la încercare de către cine nu te aştepţi. Bazează-te în continuare pe intuiţie, ai încredere în tine şi fii atent la toate detaliile.

Balanţă

Oricât de mult îţi place să fii în compania oamenilor, vei trece printr-o perioadă în care vrei să stai cu tine. Ai nevoie să mai respiri puţin.

Scorpion

Chiar dacă te iei foarte în serios, sarcinile pe care le ai în grijă te copleşesc. Nu te sfii să ceri ajutorul şi să fii vulnerabil, pentru că asta nu-ţi va afecta reputaţia.

Săgetător

Oricât de mult ţi-ai dori să petreci mai mult timp la muncă acum, te simţi vinovat faţă de familie şi de cei apropiaţi şi nu mai stai deloc peste program.

Capricorn

Eşti conştient de dorinţele imposibil de realizat şi realitatea care te înconjoară, dar continui să copilăreşti şi să visezi cu ochii deschişi.

Vărsător

Să nu te ia prin surprindere dacă eşti agitat, iritat şi nervos astăzi. Asta se datorează şi faptului că ai pus prea multă presiune asupra ta.

Peşti

Banii care ţi-au intrat în cont pe neaşteptate te pun pe gânduri. Vrei să îi investeşti într-o afacere, sau să cumperi un teren. Gândeşte-te bine ce faci.

 

 

×