x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 18 ianuarie. Balanţele trebuie să fie sincere cu partenerii

Horoscop zilnic, 18 ianuarie. Balanţele trebuie să fie sincere cu partenerii

17 Ian 2017   •   19:50
Horoscop zilnic, 18 ianuarie. Balanţele trebuie să fie sincere cu partenerii

Berbec

Astăzi vei conştientiza cât de mult te-ai neglijat în ultimul timp. După serviciu, te răsfeţi cu o plimbare în oraş sau la cumpărături cu prietenii.

Taur

Urmează o perioadă instabilă emoţional, ca urmare nu trebuie să iei decizii importante, care vor avea un impact pe termen lung.

Gemeni

Trăieşti într-o lume imaginară care nu are nicio legătură cu realitatea. Prietenii nu înţeleg unde vrei să ajungi şi trebuie să revii cu picioarele pe pământ.

Rac

Dacă te simţeai singur, astăzi vei primi o grămadă de telefoane şi de mesaje care te vor ţine peste program la serviciu.

Leu

La sfârşitul zilei vei petrece timp cu familia şi copiii sau prietenii apropiaţi. Nu este exclus să hotărâţi să vă vizitaţi părinţii, pe care nu i-aţi văzut de ceva timp.

Fecioară

Eşti foarte temător şi nu vrei să-ţi asumi niciun fel de responsabilitate. Se prea poate ca o relaţie eşuată din trecut să te bântuie încă.

Balanţă

Nu te mai gândi cum să-ţi ascunzi sentimentele şi lucrurile deranjante ale partnerului. E mult mai sănător pentru relaţia voastră să fii sincer.

Scorpion

Tu şi partenerul tău sunteţi ca şoarecele şi pisica. Nu reuşiţi să fiţi de acord în nicio privinţă, cu atât mai puţin atunci când vine vorba de planurile de weekend.

Săgetător

Se pare că intri într-o perioadă plină de dubii şi vrei ca totul să fie clar în viaţa ta. Îţi doreşti ca persoana de care eşti atras să-ţi spună clar ce simte pentru tine.

Capricorn

Grijile şi problemele încep să se adune şi să te apese tot mai tare. Ai deja destule pe cap. Nu te mai avânta către alte planuri şi termină ce ai început.

Vărsător

Vei avea o zi liniştită şi vei pune punct tuturor conflictelor apărute în ultimele săptămâni. Faci pace cu toată lumea, dar mai ales cu tine. Asta e cel mai important. 

Peşti

Ai descoperit cum să-ţi uşurezi viaţa prin acceptarea şi tolerarea anumitor valori morale şi sociale, iar asta te face foarte fericit.

 

×