x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 18 mai 2021. Săgetătorii vor avea parte de tensiuni în familie

Horoscop zilnic, 18 mai 2021. Săgetătorii vor avea parte de tensiuni în familie

17 Mai 2021   •   21:29
Horoscop zilnic, 18 mai 2021. Săgetătorii vor avea parte de tensiuni în familie
Sursa foto: Victor Stroe

Horoscop 18 mai Berbec

Este posibil ca această zi să nu fie una dintre preferatele tale. S-ar putea să fii prea conștient de constrângerile ocupației tale principale. Probabil că vei dori să obții recompense adecvate pentru munca ta. Aceasta este o zi bună pentru a defini noi obiective personale și profesionale. Între timp, ce zici de a cere această majorare salarială?

 

Horoscop 18 mai Taur

Până acum, este posibil să fi fost prea încăpățânat să faci ceea ce vrei fără să încerci să abordezi problema surselor tale financiare. Chiar dacă pare prea materialist, este urgent să te ocupi de această întrebare. Încercă să îți ridici nivelul de trai, pentru că ai ceva de învățat în acest domeniu.

 

Horoscop 18 mai Gemeni

Ar putea fi o situație în care trebuie să iei o decizie cu privire la o relație. Poate că vechii demoni s-au întors să te bântuie în legătură cu libertatea ta, iar acum ai îndoieli. Nu ascultați îndoielile, deoarece dacă faci acest lucru, puteți regresa zece pași în viața ta emoțională. Aruncă zarurile și decide următorul pas.

 

Horoscop 18 mai Rac

Nu ești cel mai mare avocat pentru a lucra sub constrângeri, așa că astăzi va fi bine pentru tine. Le vei accepta și cu grație. Înțelegi sensul unei astfel de zile? Ar fi minunat dacă ai învăța cum să ții de paradoxul pe care îl descoperi. Cea mai mare libertate vine prin disciplină. Dacă poți face acest lucru, vei fi fericit!

 

Horoscop 18 mai Leu

Abandonează mitul că nu ai la dispoziție cadouri sau mijloace. Dovada este că ai corpul tău. Ai grijă de tine? Tu faci exerciții? Ai grijă de problemele minore de sănătate? Toate aceste întrebări sunt legate. Îți privești abilitățile în același mod în care îți privești corpul.

 

Horoscop 18 mai  Fecioara

Dacă aștepți ca cineva să îți îndeplinească toate nevoile, poate că va trebui să aștepți foarte mult timp. Paradoxul iubirii este că ajunge la pragul tău în forma sa cea mai profundă atunci când ai cel mai puțin nevoie. Deci, ia orice măsură pentru a te implica. Dacă nu, vei fi etern dependent de alții, ceea ce nu ți se potrivește prea bine.

 

Horoscop 18 mai  Balanța

Dacă ai copii, dificultățile lor îți pot aminti de propria copilărie. Sau educația lor îți aduce amintiri ale tale. Ai reținut vreo problemă din acea perioadă care te deranjează și astăzi? Acesta ar fi un moment bun pentru a îți pune această întrebare. Răspunsul ar putea fi benefic pentru cei dragi.

 

Horoscop 18 mai Scorpion

Nu cheltui astăzi dincolo de posibilitățile tale! Dacă se întâmplă să te afli într-o mulțime de cumpărători entuziaști, ar putea fi dezastruos pentru portofelul tău. Ai putea să cedezi prea ușor dispoziției predominante de a cheltui! Pe de altă parte, poate că îți datorezi un cadou. Dacă simți că de asta ai nevoie, măcar limitează-te doar la asta.

 

Horoscop 18 mai Săgetător

Tensiuni minore vor apărea astăzi. Cineva apropiat de tine, poate partenerul tău sau o figură parentală - pare să încerce să te convingă să adopți un anumit comportament pe care nu ești dispus să îl urmezi. Vei negocia cu blândețe sau cu forță? Al doilea pare mai probabil. Știind asta, fă tot posibilul pentru a te controla.

 

Horoscop 18 mai Capricorn

Starea de spirit va fi un pic apăsătoare astăzi. După ce ai făcut față provocărilor prezente în ultimele zile, este probabil să dorești puțină liniște! Dar te poți aștepta să fii căutat și rugat să îți asumi noi îndatoriri. S-ar putea să ai chef să uiți totul și să fugi. Fii rezonabil și așteaptă până ai timp de vacanță.

 

Horoscop 18 mai Vărsător

 

Nu este o zi pentru oameni subtili și sensibili ca tine. De fapt, câștigătorul va fi probabil cel care strigă cel mai tare și izbește cu pumnul în masă. Aerul agresiv va avea un efect asupra ta. Ai putea fi oarecum supărat și mai vulnerabil decât de obicei. Ar fi înțelept să stai departe de toată agitația.

 

Horoscop 18 mai Pești

Unele diferențe de opinie cu privire la viața ta amoroasă pot apărea astăzi. L-ai putea găsi pe iubitul tău luând mai multe libertăți decât ar trebui. În loc să te superi, urmează exemplul partenerului. Aceasta ar putea fi o șansă de a realiza că ai nevoie de mai multă noutate în domeniul emoțional. Fii deschis la examinarea posibilităților. Ziua următoare îți poate aduce exact ceea ce căutați.

 

×
Subiecte în articol: horoscop 18 mai horoscop