x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 18 septembrie: Taurii se bucură de succese profesionale

Horoscop zilnic 18 septembrie: Taurii se bucură de succese profesionale

17 Sep 2017   •   19:50
Horoscop zilnic 18 septembrie: Taurii se bucură de succese profesionale
Sursa foto: Natalia Rashevskaya/Getty Images/Hemera

Berbec

Nu este cazul să exagerezi cu activităţi mărunte. Energia ta, îndreptată înspre rezolvarea chestiunilor importante, se va dovedi eficientă.

Taur

Farmecul personal îţi dă ocazia să te faci remarcat. Acceptă cu încredere colaborările ce ţi se propun. Unul din proiectele tale poate avea succes.

Gemeni

Nemulţumirile pe care le ai pot genera discuţii obositoare şi în plus sunt exagerate. Ar fi mai simplu pentru toată lumea dacă ai fi mai înţelegător.

Rac

Sunt șanse să ajuţi un apropiat să rezolve nişte probleme. Nu duci lipsă de energie, dar nu reuşeşti să o foloseşti în cel mai eficient mod.

Leu

Te frământă e serie de probleme, dar ele nu sunt atât de grave cum par. Încearcă să iei lucrurile mai uşor şi vei vedea că va fi bine.

Fecioară

Eşti cam agitat si neliniştit şi nu prea ai stare. Sunt o mulţime de treburi de făcut, dar cum munceşti cu plăcere efortul nu te va obosi.

Balanţa

Nu eşti în forma ta cea mai bună, iar activităţile în care eşti implicat te solicită mai mult decât în mod obişnuit. Intuiţia te va ajuta să te descurci mulţumitor.

Scorpion

Vei avea o perioadă ceva mai lejeră. Apare o ofertă aparent avantajoasă, dar nu este cazul să te grăbeşti cu răspunsul.

Săgetător

Vei avea o mulţime de controverse cu cei din anturajul apropiat, dar acestea se vor finaliza într-un mod care te favorizează.

Capricorn

În această perioadă ai nevoie de perseverenţă. Dacă ai de luat decizii,  priveşte situaţia în ansamblu şi nu sta prea mult pe gânduri.

Vărsător

Relaţia cu fiinţa iubită evoluează cum nu se poate mai bine. Eşti un pic prea solicitat cu munca şi acest lucru te poate face usor irascibil.

Peşti

Unele discuţii în contradictoriu te epuizează. Spre seară vei avea ocazia să participi la o întâlnire, ceea ce te va ajuta să te relaxezi.

 

×
Subiecte în articol: horoscop