x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 2 aprilie 2018: Scorpionii vor duce la bun sfârșit un proiect

Horoscop zilnic 2 aprilie 2018: Scorpionii vor duce la bun sfârșit un proiect

01 Apr 2018   •   19:10
Horoscop zilnic 2 aprilie 2018: Scorpionii vor duce la bun sfârșit un proiect

BERBEC

Aştepţi cu nerabdare un răspuns care să restabilească liniştea în sufletul tău. Datorită atitudinii, poţi intra ușor în conflict cu colegi.

TAUR

Astăzi îți lipsește linistea necesară să ajungi la finalul unui drum și vrei rezultate rapide. Încearcă să fii mai echilibrat.

GEMENI

Eşti o fire iute care nu are răbdare să aştepte, ca atare un  hop care se iveşte azi te face agitat şi puţin nechibzuit.

RAC

Oboseala acumulată îşi spune cuvântul, pentru că nu mai dai randament în activităţi care păreau altădată ușoare pentru tine.

LEU

Relaţia cu cei din jur este un pic tensionată, dar nu din cauza ta, ci a celor cu care intri în contact.  Fii diplomat şi nu te enerva.

FECIOARA

Eşti mulţumit de tot ceea ce ziua de azi îți oferă ca evenimente si oportunitati, pentru că ai parte numai de lucruri frumoase.

BALANŢA

Eşti foarte decis să pui punct acum unei activităţi care nu ţi se mai pare bună. Ai deja un plan nou şi vrei să-l pui în practică.

SCORPION

Eşti implicat într-un proiect de viitor care necesită eforturi mari din partea ta. Din fericire ai suportul colegilor.

SĂGETĂTOR

Sperai într-o perioadă liniştită, dar lucrurile se modifică peste noapte, pentru că apar niște musafiri nepoftiţi.

CAPRICORN

Banii de care dispui acum trebuie să-ţi ajungă o perioadă mai lungă de timp, aşa că un pic de organizare a cheltuielilor nu-ţi strică. 

VĂRSĂTOR

Eşti aproape de atingerea unui scop pe care ţi l-ai propus mai de mult. Fii convins că vei reuşi pentru că ai calităţile necesare.

PEŞTI

Nu pune la suflet conflictele care apar pe parcursul zilei. Continuă să-ţi păstrezi buna dispoziţie, indiferent de atitudinea celorlalţi.

 

×
Subiecte în articol: horoscop