x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 2 noiembrie. Ai nevoie de puţină intimitate şi de timp cu tine

Horoscop zilnic, 2 noiembrie. Ai nevoie de puţină intimitate şi de timp cu tine

01 Noi 2016   •   19:50
Horoscop zilnic, 2 noiembrie. Ai nevoie de puţină intimitate şi de timp cu tine

Berbec

Eşti în elementul tău azi, iar entuziasmul îi poate lua pe surprindere chiar şi pe prietenii care te cunosc foarte bine, pentru că nu ştiu motivul fericirii tale.

Taur

În mod normal, eşti foarte grijuliu la acţiunile pe care le faci şi la tot ce spui, dar te va lua gura pe dinainte şi vei spune lucruri ce vor fi interpretate greşit.

Gemeni

Potenţialul unei oportunităţi care apare în decursul acestei zile va fi supraevaluat de tine şi nu vei lua în calcul toate detaliile.

Rac

Din punct de vedere emoţional, eşti foarte bine, iar starea ta interioară nu va fi stricată de nimeni şi de nimic. Totul îţi merge ca pe roate.

Leu

Nu îţi doreşti să fii în lumina reflectoarelor astăzi. Ai nevoie de puţină intimitate şi de timp cu tine. Din fericire, colegii te vor înţelege şi te vor lăsa în pace.

Fecioară

Refuzul de a împărtăşi experienţele de viaţă şi sentimentele cu cineva, chiar cu un prieten bun sau cu partenerul, îţi pot aduce probleme mai târziu.

Balanţă

Se pare că 24 de ore sunt puţine pentru cât de multe vrei să faci, dar nimic nu te poate opri. Vrei să munceşti până când nu mai poţi.

Scorpion

Poate că este momentul să acorzi mai multă atenţiei sufletului tău şi să petreci timp cu familia, cu prietenii sau cu cine te face fericit.

Săgetător

 Într-un final, problemele emoţinale cu care te-ai confruntat recent vor lua sfârşit. Îţi va fi greu să treci peste etapa asta. Tot răul spre bine!

Capricorn

Drumul către succes începe să se complice şi îţi vei pierde uşor interesul, dacă nu vei fi susţinut, mai ales moral, de superiori şi de apropiaţi.

Vărsător

Nu eşti deloc cu picioarele pe pământ şi visezi cu ochii deschişi la planurile pentru sfârşitul de săptămână. Trezeşte-te, sau poţi avea probleme. 

Peşti

Te simţi ca peştele în apă la locul de muncă, după ce şeful te-a promovat, sau după ce ai aflat că urmează să fii promovat. Ai grijă să nu fii arogant.

×