x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 20 decembrie 2021. Fecioarele vor să facă lucrurile altfel. Scorpionii sunt copleșiți de emoții

Horoscop zilnic, 20 decembrie 2021. Fecioarele vor să facă lucrurile altfel. Scorpionii sunt copleșiți de emoții

19 Dec 2021   •   14:04
Horoscop zilnic, 20 decembrie 2021. Fecioarele vor să facă lucrurile altfel. Scorpionii sunt copleșiți de emoții
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

Ai mult de lucru la serviciu, dar nu trebuie să-ți achiziționezi aparatură scumpă pentru a-ți rezolva sarcinile. Tot ce ai nevoie este să te conectezi la echipa ta. 

Taur

Nu te afunda prea mult în muncă astăzi. Vei avea un succes mai mare atunci când te îndepărtezi de ceea ce încerci să obții. O perspectivă mai neutră asupra problemei te va face mult mai eficient. 

Gemeni

Vrei să afli adevărul într-o problemă. Poate vrei să duci lucrurile la un alt nivel mai înalt. Amintește-ți promisiunile pe care le faci și ține-te de ele. Emoțiile tale sunt puternice dar nu-i arde pe alții cu energia ta!

Rac

Imaginează-ți că faci parte dintr-un cor magnific. Rolul tău este să cânți frumos, dar fii conștient și de celelalte voci. Asigură-te că melodia ta nu îneacă pe nimeni altcineva. Rămâi conectat la evenimentele de astăzi. Nu încerca să fii prevăzător, dar asigură-te că vocea ta este auzită.

Leu

Ceea ce nu poți găsi într-un loc, vei afla în altul. Nu renunța. Cheia este să te folosești de puterea emoțiilor tale. O atitudine cinică nu va face decât să complice lucrurile și să-ți îngreuneze comunicarea cu ceilalți.

Fecioară

Păstrează lucrurile ușoare astăzi. Dacă ești deschis către noi moduri de a face lucrurile, îți pot veni gânduri revoluționare. Ar trebui să anticipezi viitorul și să elimini eventualele probleme. Metoda convențională care funcționează de ani de zile, ar putea să nu fie cea mai bună soluție pentru job. Caută alte variante.

Balanță

Nu te lăsa copleșit de energia intensă a zilei. Folosește-o drept combustibil pentru a-ți menține puterea internă. Ființa ta interioară are o cantitate extraordinară de atracție care poate conduce masele. Nu te împotmoli în nehotărâre. Amintește-ți că orice cale pe care o alegi este cea potrivită. Nu poți greși!

Scorpion

Emoțiile tale sunt intense. Există o mare putere în cuvintele tale. Lasă focul să ardă. Energia ta este contagioasă. Odată ce focul arde, va continua să rătăcească mult timp. Aceasta este una dintre acele zile în care poți face schimbări importante. Nu-ți fie frică de schimbare.

Săgetător

S-ar putea să se întâmple lucruri în jurul tău astăzi. Te simți ca un spectator care urmărește o piesă de teatru străină. Energia ta este necesară în centrul scenei. Echilibrează drama cu un pic din raționalitatea ta solidă și puternică.

Capricorn

Astăzi ai atins un punct emoțional culminant. Acest sentiment este foarte puternic. Marile transformări sunt posibile. Eliberează-te de rutina obișnuită și depășește-ți limitele. Caută un sens mai profund, în loc să urmezi mulțimea și tendințele actuale. Nu este momentul să fii ieftin sau meschin. 

Vărsător

Cel mai bine ar fi să faci o meditație profundă. Conexiunea cu spațiul tău interior este incredibil de valoroasă. Realizează că marea transformare vine atunci când renunți la control. Lasă lucrurile să curgă și nu-ți face griji atât de mult cu privire la organizarea și planificarea tuturor acțiunilor tale. O înțelegere generală a situației va veni de la sine.

Pești

Valorifică energia zbuciumată deastăzi. Acesta este un moment minunat pentru a te exprima într-o manieră puternică. Poți ajunge la extreme, așa că ai grijă cum îți folosești puterea. Cheia este să nu te atașezi prea mult de ideile tale și de rezultatele pe care le dorești. Lucrurile se vor întâmpla așa cum trebuie.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic