x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 20 februarie 2018: Balanțele sunt sfătuite să nu se piardă cu firea

Horoscop zilnic 20 februarie 2018: Balanțele sunt sfătuite să nu se piardă cu firea

19 Feb 2018   •   19:10
Horoscop zilnic 20 februarie 2018: Balanțele sunt sfătuite să nu se piardă cu firea

Berbec

Astăzi sunteți înclinat să subestimaţi lucrurile bune de care aveţi parte. Astrele vă sfătuiesc să vă comparaţi cu cei mai puţin răsfăţaţi de viaţă.

Taur

Vă concentraţi eforturile în familie, unde cineva are nevoie de ghidare şi susţinere. Nu este exclus să apară nişte sporuri neaşteptate.

Gemeni

Visaţi la nişte favoruri în context profesional, însă veți plăti pentru obţinerea lor cu reacţii de antipatie şi invidie. Atenție la problemele de sănătate.

Rac

Astăzi sunteți preocupat de lucruri personale, care cer discreţie şi intimidate. Curiozitatea celorlalţi nu va reuşi să vă perturbe liniștea din camin.

Leu

E momentul să întoarceţi ajutorul primit de la un prieten adevărat. Cel mai probabil va fi nevoie de o susţinere morală într-o situaţie critică.

Fecioara

Dincolo de nişte reproşuri va răsări soarele și pe strada voastră. Veți constata că sunteţi iubit de persoana potrivită. Pot apărea pierderi financiare.

Balanţă

Caracteristica definitorie a zodiei voastre, echilibrul ar putea fi afectată de o nişte evenimente surprinzătoare în lanţ.Nu va pierdeţi cu firea.

Scorpion

Respectul de care vă bucuraţi printre colegi vă ajută astăzi să ieşiţi cu faţă curată dintr-o situaţie confuză. Deci e cazul să zâmbiţi cu recunoştinţă.

Săgetător

Simţiţi o nevoie acută de amuzament şi relaxare căreia e indicat să-i daţi curs. Un film în oraş sau o seară în club cu prietenii pot face minuni.

Capricorn

Parcurgeţi o perioada propice explorărilor şi orice nouă încercare are şanse de succes. Cel mai bine apectate sunt dragostea şi comunicarea.

Vărsător

Dacă aţi primit nişte lovituri în ultima vreme nu e cazul să le priviţi că pe nişte eşecuri. Din contra încercați să valorificați evenimentele de viaţă.

Peşti

Din nou aveţi tendinţa de a va refugia din faţa unor adevăruri care nu vă convin.E o atitudine copilărească şi total neproductivă.

×
Subiecte în articol: horoscop