x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 20 ianuarie. Ești convins că trebuie să faci mai mult sport

Horoscop zilnic, 20 ianuarie. Ești convins că trebuie să faci mai mult sport

19 Ian 2017   •   19:50
Horoscop zilnic, 20 ianuarie. Ești convins că trebuie să faci mai mult sport

Berbec

Pe parcursul zilei, vei realiza că începi să finalizezi, rând pe rând, tot ce ți-ai propus. Gândul că nu mai ai pentru ce lupta te sperie și cauți noi aventuri.

Taur

Lucrurile pe care nu le poți controla te înspăimântă, mai ales dacă la mijloc sunt și sentimente. Lasă-te purtat de val. Nu e timpul să te gândești acum la consecințe.

Gemeni

Obstacolele pe care le-ai întâlnit zilele trecute dispar ca prin minune și ai cale liberă să îți îndeplinești toate dorințele.

Rac

Ca și nativii din Scorpion, munca depusă din ultima vreme începe să dea roade. Conturile bancare se rotunjesc și deja te gândești ce să-ți cumperi.

Leu

Spre deosebire de celelalte zodii, vor apărea situații care nu te încântă deloc: apar musafiri nepoftiți, sau trebuie să ajungi de urgență acasă pentru a soluționa un conflict.

Fecioară

O discuție cu un coleg de serviciu care face sport și este foarte activ te pune pe gânduri. Ești convins că trebuie să mai faci mișcare și să ai grijă la alimentație.

Balanţă

Cu toate că nu vei avea o zi grea la serviciu, vrei să te relaxezi și să ieși în oraș. Nu este exclus să urci în mașină și să te plimbi câteva ore bune.

Scorpion

Te apropii cu pași mărunți dar siguri de atingerea scopurilor financiare, iar asta îți dă și mai multă energie. În plus, te gândești deja la alte planuri de viitor.

Săgetător

Treci printr-o perioadă foarte productivă carierei și trebuie să fii atent la ce îți dorești pentru că s-ar putea îndeplini. Nu lua angajamente pe care nu le poți respecta.

Capricorn

Creativitatea, inspirația apare atunci când te aștepți mai puțin și nu durează o veșnicie. Notează-ți ideile pe ceva și aplică-le mai târziu.

Vărsător

Conversațiile cu prietenii apropiați, cu familia sau cu rudele nu ți s-au părut niciodată mai interesante și chiar vei ține cont de sfaturile lor. 

Peşti

Bazează-te pe intuiție și nu îți fie teamă să spui ce simți. Comportamentul tău va influența câteva persoane, fără ca tu să-ți dai seama.

 

 

×