x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 21 februarie 2018: Gemenii primesc o mărire de salariu

Horoscop zilnic 21 februarie 2018: Gemenii primesc o mărire de salariu

20 Feb 2018   •   19:10
Horoscop zilnic 21 februarie 2018: Gemenii primesc o mărire de salariu

Berbec

Astăzi sensibilitatea ta este mai mare decât de obicei , asa ca te vei apropia foarte mult de oamenii din jur, lucru care te va face extrem de fericit.

Taur

În cazul în care se iveşte o călătorie de afaceri, astrele vă recomandă să profitaţi de pe urma ei pentru că vă poate aduce beneficii în carieră şi pe plan financiar.

Gemeni

Şefii vă pregătesc astăzi surprize foarte frumoasela locul de muncă. Nu este exclus să primiţi un comision important sau chiar o mărire de salariu.

Rac

Problemele cu care vă confruntaţi în această perioadă pot fi rezolvate cu multă uşurinţă, trebuie doar să fiţi dispuşi să faceţi anumite compromisuri.

Leu

Încercaţi să aveţi răbdare şi să vă concentraţi asupra schimbărilor bune din viaţa voastră. În relaţia cu partenerul de cuplu, primiţi susţinere necondiţionată.

Fecioară

Relaţia cu partenerul de cuplu poate suferi schimbări majore în următoarea perioadă. Din fericire sunteţi pregătiţi pentru tot ce vă rezervă astrele.

Balanță

Începeţi un proiect nou care vă poate aduce avantaje financiare. Trebuie, însă, să purtaţi discuţii serioase cu superiorii pentru a ajunge la un consens.

Scorpion

Aveţi foarte multă energie şi acordaţi o atenţie deosebită detaliilor. O persoană dragă are nevoie de atenţia voastră.Încercaţi să o sfătuiţi cât mai bine.

Săgetător

Dacă aveţi încredere în voi şi sunteţi dispuşi să vă asumaţi riscuri mai mari decât o faceţi în mod normal, aveţi ocazia să faceţi schimbări majore în viaţa voastră.

Capricorn

În urma stresului acumulat în ultima perioadă, organismul vostru începe să se resimtă. Astrele vă recomandă să vă odihniţi şi să vă bucuraţi de compania partenerului.

Vărsător

Vă doriți să realizați mari progrese, dar trebuie să fiți precaut, să abordați lucrurile progresiv  și să faceți dovada unei atitudini echilibrate.

Pești

Ziua de astăzi este foarte bună în ceea ce priveşte cariera voastră. Încercaţi  să vă ocupaţi cu mult profesionalism de toate problemele cu care vă confruntaţi.

×
Subiecte în articol: horoscop