x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 21 iulie 2016. Analizează cu atenţie felul în care decurge viaţa ta

Horoscop zilnic, 21 iulie 2016. Analizează cu atenţie felul în care decurge viaţa ta

20 Iul 2016   •   19:50
Horoscop zilnic, 21 iulie 2016. Analizează cu atenţie felul în care decurge viaţa ta

Berbec: Dacă eşti într-o relaţie amoroasă nouă, astăzi este ziua potrivită pentru a face un pas înainte în ceea ce priveşte apropierea dintre voi.

Taur: O zi în care cel mai potrivit pentru tine este să te dedici pasiunilor care te animă. Se întrevăd multe satisfacţii în acest plan.

Gemeni: Nu eşti dispus, astăzi, să acorzi încredere nimănui. Simţi nevoia să verifici pe cont propriu tot ceea ce ţi se spune şi nu faci rău.

Rac: Analizează cu atenţie felul în care decurge viaţa ta. Există piedici în calea ţelurilor tale? A venit timpul să-ţi rezolvi problemele.

Leu: Domoleşte-ţi puţin natura expansivă, astăzi. Ai obiceiul de a-ţi exprima sentimentele cu prea multă sinceritate. Uneori, asta dăunează.

Fecioară: O veste neplăcută îţi taie din veselia care te caracterizează şi te face să fii mai sobru. În aceeaşi lumină începi să vezi şi viitorul.

Balanţă: Ai tendinţa de a pune sub lupă fiecare mic detaliu al relaţiei de cuplu. În felul acesta devii orb la lucrurile cu adevărat importante.

Scorpion: Ţi se cere să îţi iei un angajament care ar putea să schimbe semnificativ modul în care ţi-ai plănuit viitorul apropiat. Gândeşte-te bine!

Săgetător: Începi să ai mai multe pretenţii de la tine însuţi şi, automat, începi să ceri mai mult şi de la ceilalţi. Acţiunile tale sunt mai mature.

Capricorn: Primeşti nişte sarcini pe care le iei foarte în serios. Din cauza asta tinzi să îţi neglijezi familia chiar când are mai mare nevoie de tine.

Vărsător: O zi în care te gândeşti serios la viitor, iar concluziile pe care le tragi îţi afectează prezentul. Poate fi începutul unui proiect important.

Peşti: Ţi se vor reaminti în mod constant, azi, de obligaţiile pe care le ai faţă de partener sau faţă de familie.Tu, însă, tânjeşti după libertate.

×
Subiecte în articol: horoscop