x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 21 septembrie. Probleme de comunicare

Horoscop zilnic, 21 septembrie. Probleme de comunicare

20 Sep 2017   •   19:50
Horoscop zilnic, 21 septembrie. Probleme de comunicare

Berbec

Dacă te afli într-o relaţie, o să îţi dai seama că unul dintre voi are sentimente mai profunde decât celălalt. Discutaţi mai mult.

Taur

Ai programul foarte încărcat azi, de aceea trebuie să fii foarte atent la detalii, dacă nu vrei să ratezi ceva important.

Gemeni

Vei primi nişte informaţii greu de verificat din partea unei persoane pe care nu o cunoşti presonal. Nu accepta tot ca fiind adevărat.

Rac

Se anunţă o zi în care trebuie să-ţi foloseşti logica. Dacă primeşti vreo veste proastă, nu te panica, ci gândeşte la rece.

Leu

Nivelul tău de concentrare tinde să fie ridicat în general, însă astăzi atenţia îţi este îndreptată către altceva. Fii mai atent!

Fecioară

Astăzi vei încerca să ai nişte discuţii mai speciale cu un membru al familiei. Nu insista, dacă nu doreşte să vorbească.

Balanţă

Primeşti nişte informaţii de la grupul tău de prieteni care te fac să te întrebi dacă ai ceva în comun cu aceşti oameni. Nu lua decizii.

Scorpion

Te simţi departe de tot ce înseamnă realitatea, iar gândurile tale sunt destul de vagi. Încearcă să iei o pauză bine meritată.

Săgetător

Eşti foarte sensibil azi, iar acest lucru este vizibil din modul în care abordezi lucrurile. Nu te bloca pe lucruri care nu au importanţă.

Capricorn

Ai un sentiment ciudat legat de unul dintre prieteni, iar acest lucru te face să te simţi mai departe de realitate. Nu te îngrijora!

Vărsător

Lipsa de comunicare dintre tine şi cineva apropiat ţie poate duce la probleme minore. Încearcă să fii mai clar în ceea ce exprimi.

Peşti

Astăzi eşti axat pe muncă şi nimic nu te poate determina să renunţi la toate lucrurile pe care le ai de făcut. Relaxează-te!

 

×
Subiecte în articol: horoscop horoscop zilnic horoscop joi