x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 22 iunie. Emoţiile acaparează deciziile

Horoscop zilnic, 22 iunie. Emoţiile acaparează deciziile

21 Iun 2017   •   19:50
Horoscop zilnic, 22 iunie. Emoţiile acaparează deciziile
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

Scapă de toate regretele pe care le ai, căci a te simţi vinovat este inutil. Emoţiile tale sunt volatile şi gata să erupă în orice moment.

Taur

Ai o flacără interioară azi, deci ai grijă cum o foloseşti. E posibil ca atitudinea ta arogantă să supere pe cineva apropiat.

Gemeni

Acordă atenţie şi cuvintelor celor din jur şi respectă-le dreptul la opinie fără să te simţi ofensat. Încearcă să nu judeci părerile diferite.

Rac

Eşti ţinut pe loc de propria persoană. Încercă să renunţi la frica de eşec, căci doar aşa poţi câştiga. Cărţile sunt în favoarea ta.

Leu

Astăzi ţi se va părea dificil să legi relaţii cu cei din jur. Încearcă să nu devii prea emoţional în faţa reacţiilor reci.

Fecioară

Eşti în centrul atenţiei. Toată lumea vrea să vorbească cu tine. În plus, schimbări importante se vor întâmpla începând cu ziua de azi.

Balanţă

Astăzi te simţi detaşat de tot ce se întâmplă în jurul tău. Încearcă să eviţi să stai în casă. Fă o plimbare de unul singur prin parc.

Scorpion

Petreci timp cu prieteni buni azi. O să iei cina cu persoane pe care le iubeşti şi cu care nu ai mai avut de mult un astfel de moment.

Săgetător

 Lucruri neaşteptate se ivesc în calea ta azi şi cel mai bine e să ai bateriile încărcate. Apropie-te de oameni care au aceleaşi interese.

Capricorn

Eşti plin de dubii, deşi ai toate motivele să fii fericit. Nu ezita să te bucuri de ziua de azi, oamenii se vor strânge în jurul tău.

Vărsător

Te simţi detaşat din punct de vedere emoţional. Îţi doreşti mai multă libertate şi ar fi bine să petreci puţin timp singur.

Peşti

 Ai oportunitatea de a petrece timp cu un grup interesant de oameni, deci tine-ţi ochii deschişi. Încearcă să ieşi în faţă cu orice ocazie.

×