x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 23 decembrie 2014. Berbecii, atrasi de ideea de "succes obtinut peste noapte"

Horoscop zilnic, 23 decembrie 2014. Berbecii, atrasi de ideea de "succes obtinut peste noapte"

22 Dec 2014   •   19:43
Horoscop zilnic, 23 decembrie 2014. Berbecii, atrasi de ideea de "succes obtinut peste noapte"

 

Berbec 
Esti atras de ideea de "succes obtinut peste noapte" si intocmesti tot felul de strategii pentru a-l obtine. Dai dovada de o competenta profesionala deosebita, insa, esti sigur ca acest lucru este de ajuns? Poate ca trebuie sa te vezi, deja, acolo unde iti doresti sa ajungi, poate ca trebuie sa te consideri deja bogat si recunoscut de catre superiori... 

Taur 
Dorinta de aventura si de "pierdere" in necunoscut devine principala ta preocupare, astazi. Esti plictisit de rutina, ceea ce este echivalentul unui cutremur de multe grade pe scara Richter, in ceea ce te priveste. De aici si nevoia de a incerca ceva nou, poate chiar exotic; de aici si dorinta de a fi spontan, intuitiv, de a experimenta ineditul, in toate formele pe care acesta le poate avea...

Gemeni 

O zi in care tu esti cel mai important. Astazi, atentia ta este indreptata catre putere, catre transformare si catre ceea ce primesti de la ceilalti, catre instinctele tale si catre ce ai de facut pentru a le controla sau pentru a le dezvolta. Profita de ocazie si afla ceea ce se doreste de la tine, deoarece astazi, pentru tine, cerurile se deschid. 

Rac
Poate ca este timpul sa te lasi rasfatat de persoana iubita; sau sa te lasi dus de ceea ce simti, sa renuntila logica si ratiune. Macar astazi. O zi in care abilitatea de a primi si de a fi "hranit" cu dragoste si cu caldura sufleteasca este prezenta. Fii receptiv si nu te speria de ceea ce ti se va marturisi. Dragostea este langa tine, n-o elimina gratuit din viata ta. 

Leu 
Concentreaza-te asupra muncii pe care o faci, astazi. A ramane sclavul unor iluzii nu-ti este nici caracteristic, nici de ajutor. Se pare ca singurul mod de a-ti face viata frumoasa este acela de a te dedica complet muncii tale si acest lucru sa se intample fara ca tu sa te pierzi in detalii. Abia spre sfarsitul zilei stresul si agitatia scad, ceea ce-ti ofera sansa de a petrece o seara linistita intr-un ambient favorabil. 

Fecioara 
Fii deschis sugestiilor, astazi. Informatiile care iti vin prin intermediul celor pe care ii iubesti suntpretioase precum nestematele - practic, acestia sunt mesageri ai vointei Divine. In acelasitimp, nu uita de ceea ce pe tine te face fericit. Arta nu ar trebui sa lipseasca din programul tau zilnic. In orice intreprinzi, bucuria si voia buna sa fie prezente. 

Balanta 
Este momentul sa pui tara la cale in ceea ce priveste familia si casa ta. "Semintele" pe care astazi le sadesti, in imaginatia ta, au cele mai mari sanse de a prinde viata in viitorul apropiat, devenind realaitatea pe care ti-o doresti atat de mult. Ai incredere ca toate se vor intampla la timpul lor. de fapt, cineva, acolo Sus, te iubeste, ori ziua de astazi iti va aduce oportunitatea de a observa acest lucru. 

Scorpion 
Pregateste-te pentru o zi in care putini vor fi cei care-ti vor da credit. Ideile pe care le ai ai pe care astazi le prezinti lumii, par cel putin nesabuite, daca nu utopice. Cu toate acestea, nu te lasa prada temerilor si nici nu fii tributar doleantelor celorlalti. Foloseste-te de energiile zilei de astazi pentru a-ti cladi propriul viitor apropiat, nupe al celorlalti. 

Sagetator
O zi in care nu trebuie sa ceri prea multe de la cei din jur - risti sa pari un capcaun morocanos... Este indicat sa te preocupi de propria-ti persoana, mai bine zis, de propriul sistem de valori, uitand de ceea ce ti se impune sau sugereaza. In acelasi timp, nu lasa mana libera celor alaturi de care lucrezi; este posibil sa fii nevoit a repara ceea ce ei au toate sansele sa strice. 

Capricorn 
Nimic nu pare usor de realizat sau de rezolvat, astazi, de parca ai fi Atlas, cel care duce greutatea lumii pe umeri. Cu toate acestea, nu esti obligat sa iti asumi acel rol de conducator de care lumea se fereste. Nu mai este de mult un secret pentru tine drumul catre succes, insa este indicat sa nu il indici oricui. Este posibil sa il arati unor persoane care nu il merita. 

Varsator 
A crede ca tot ceea ce zboara se mananca nu iti este nici caracteristic si nici ceva de folos, in aceasta zi. Insa, este o zi in care poti aduce in planul real cu usurinta ceva ce pana acum doar iti imaginai. In ceea ce priveste dragostea, nu tine pentru tine sentimentele pe care le porti, impartaseste-le cu cel/cea pe care il/o iubesti. 

Pesti
De acum incolo poti (re)incepe sa-ti (re)construiesti viata. Pas cu pas, incetul cu incetul, avand proverbiala rabdare care trece marea. In orice caz este foarte important pentru tine sa nu uiti ca nu esti singur pe acest drum; majoritatea celor alaturi de care te afli, in acest moment, au acelasi scop. 

Astrolog Alina Carciumarescu
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
____________________________________
Vrei un horoscop personalizat? Click aici! 

________________________________________

Te-ar putea interesa și
HOROSCOPUL GROAZEI
ZODIACUL ETRUSCILOR. 16 zodii de dinainte de fondarea Romei. Află-ți destinul, după cel mai spectaculos horoscop!
HOROSCOPUL DRAGOSTEI
Care este meseria potrivită pentru zodia ta?
În pat cu astrologul. Află de ce se tem bărbații, în funcție de zodia în care s-au născut
La ce vârstă începe fericirea? Află răspunsul, în funcție de zodia în care te-ai născut

×