x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 23 iunie 2016. Tensiunile acumultate în familie în ultima vreme izbucnesc azi

Horoscop zilnic, 23 iunie 2016. Tensiunile acumultate în familie în ultima vreme izbucnesc azi

22 Iun 2016   •   19:50
Horoscop zilnic, 23 iunie 2016. Tensiunile acumultate în familie în ultima vreme izbucnesc azi

Berbec: Ţi-ai ţinut sub capac pentru mult timp nemulţumirile. Azi e posibil să explodezi. Ai măcar grijă să nu îi calci în picioare pe cei nevinovaţi.

Taur: Eşti în formă fizică bună şi ai chef de sport. Dacă e un sport de echipă, cu siguranţă că tu vei fi căpitanul. Atenţie la ce mănânci.

Gemeni: Nu te lăsa târât în activităţi despre care ştii că sunt inutile şi dăunătoare. A venit timpul să îţi susţii cu tărie punctele de vedere.

Rac: Nu mai este cazul să cânţi după partitura altora doar pentru a nu strica armonia din colectiv. Ai curajul de a refuza ce îţi repugnă.

Leu: Te trezeşti cu un plan bine întocmit în minte şi nu te laşi până nu îl pui în aplicare. Fie că vor sau nu, alţii sunt nevoiţi să te urmeze.

Fecioară: Lasă timiditatea şi prezintă-ţi ideile celorlalţi. A venit timpul să ieşi în centrul scenei şi să arăţi ceea ce eşti capabil să faci.

Balanţă: Nu prea ai astâmpăr, azi. Simţi că ai energia de a face multe, dar nu prea ştii ce ar trebui să faci. Sfaturile altora nu te ajută prea tare.

Scorpion: Tensiunile acumultate în familie în ultima vreme izbucnesc azi. Pregăteşte-te pentru discuţii aprinse, dar urmate de împăcare.

Săgetător: Ar trebui să încerci să treci peste suspiciunea pe care o ai faţă de fiecare persoană străină care te abordează. Nu toţi îţi vor răul.

Capricorn: Se ivesc oportunităţi în viaţa profesională pe care dacă nu le fructifici acum, nu se mai întorc. Fii cu ochii în patru şi gata de acţiune.

Vărsător: Te poţi trezi în situaţii delicate din care vrei să ieşi folosind o minciună nevinovată. Nu face asta. Spune adevărul oricât ai vrea să-l eviţi.

Peşti: Îţi încerci mâna cu nişte îndeletniciri noi şi constaţi că totul îţi iese foarte bine. Nu te considera un expert prea repede, însă.

×
Subiecte în articol: horoscop