x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 24 august: Leii dau petreceri și sunt sfătuiți să profite din plin de această zi

Horoscop zilnic 24 august: Leii dau petreceri și sunt sfătuiți să profite din plin de această zi

23 Aug 2017   •   19:50
Horoscop zilnic 24 august: Leii dau petreceri și sunt sfătuiți să profite din plin de această zi

BERBEC
În sfârșit, se poate spune că faceți călătorii de plăcere și asta probabil numai datorită faptului că sunteți însoțit de o persoană dragă.


TAUR
Chiar puteți rasufla ușurat, deoarece ați reușit cu adevărat să scăpați de problemele ce cauzau conflicte permanente cu toți cei dragi.

GEMENI
Despărțirile ce se petrec sunt lipsite de stres și vă dau senzația de eliberare benefică. Toți nativii trec prin experiente sentimentale inedite.  

RAC
Veti găsi tot felul de soluții pentru toate problemele. Va fi mai greu să o alegeți pe cea mai bună și va trebui să apelați la o persoană obiectivă.
 

LEU
Vă decideți să organizați o petrecere în care să vă întâlniți cu toți cei dragi. Astrele vă recomandă să profitați din plin de acestă zi.

 
FECIOARA

Vă stăpânește un fel de curiozitate care vă îndeamna să experimentați o multime de lucruri noi. Excesul de energie ar putea fi penalizat.


BALANȚA
Este nevoie de toată diplomația dv. pentru a putea "dezamorsa" un conflict trecător, lipsit de substanță, dar acut. Nu luați decizii pripite.

SCORPION
Exuberanța dv. depăsește orice limite. Evitați pe cât posibil să intrați în conflict cu vecinii. Încercați să nu purtați discuții contradictorii.

SĂGETATOR
Îi uimiți pe cei din jur prin amabilitate, mai ales că în general nu sunteți așa. Este posibil sa provocați o separare, fără să supărați pe nimeni.
 

CAPRICORN
Luați în seamă detaliile și uitați de aspectele importante și necesare pentru a ajunge la o soluție corectă pentru problemele familei.
VĂRSĂTOR
Reușiți să vă puneți o parte din planuri în aplicare și să vă diversificați activitățile, dar nu mai aveți timp pentru ocupațiile casnice cotidiene.

PEȘTI

Relațiile parteneriale sunt foarte încordate și doriți din tot sufletul să scăpați de cei care nu reușesc să vadă decât părtile dv. negative.



 

×
Subiecte în articol: horoscop