x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 24 iulie. Taurii îşi ascund sentimentele

Horoscop zilnic, 24 iulie. Taurii îşi ascund sentimentele

23 Iul 2017   •   19:50
Horoscop zilnic, 24 iulie. Taurii îşi ascund sentimentele

Berbec

Ziua de luni vine cu oportunităţi pentru dezvoltarea personală. Astfel, vei avea parte de discuţii interesante şi legături noi.

Taur

Încearcă să fii mai deschis cu persoanele din jurul tău. Nu îţi mai ascunde sentimentele faţă de cei apropiaţi, căci vei avea de pierdut.

Gemeni

Ziua de luni vine cu posibilitatea de a lega conexiuni cu nişte persoane noi. Eşti plin de energie şi aşa atragi oameni în jurul tău.

Rac

Încearcă să eviţi conflictele în acest început de săptămână. Încearcă să optezi pentru nişte sport sau pentru o ieşire în oraş.

Leu

Săptămâna te prinde indecis. Încearcă să analizezi diferitele variante, acceptă opinii diferite şi vei găsi cea mai bună soluţie.

Fecioară

Eşti plin de energie şi încerci să faci mai multe lucruri deodată. Încearcă să te relaxezi şi să iei lucrurile mai uşor.

Balanţă

Eşti mai implicat în tot ceea ce faci, iar o simplă conversaţie se poate transforma într-o adevărată luptă. Nu lua lucrurile prea personal.

Scorpion

Încearcă să nu îţi creezi probleme financiare, căci e posibil să ai nevoie de bani în perioada următoare. Nu intra în economii.

Săgetător

 Încearcă să fii atent la ce spun toţi cei din jurul tău, evită atitudinea arogantă şi acordă-le tuturor şansa să vorbească.

Capricorn

Spune tot ceea ce gândeşti. Ai idei bune care merită să fie auzite, deci nu ezita să le împărtăşeşti cu ceilalţi. Ai încredere în tine.

Vărsător

Luni apar rezultatele acţiunilor tale, indiferent că este vorba de merite de la locul de muncă, prieteni sau partenerul de viaţă.

Peşti

Eşti puţin visător luni, însă încearcă să îţi păstrezi aspiraţiile realiste, iar criticile mai puţin sonore. Renunţă la pretenţiile nejustificate.

 

×