x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 24 noiembrie 2021. Taurii sunt creativi. Capricornii compun o scrisoare de dragoste

Horoscop zilnic, 24 noiembrie 2021. Taurii sunt creativi. Capricornii compun o scrisoare de dragoste

23 Noi 2021   •   11:25
Horoscop zilnic, 24 noiembrie 2021. Taurii sunt creativi. Capricornii compun o scrisoare de dragoste
Sursa foto: Hepta

Berbec

Nu vei fi dezamăgit astăzi. În următoarele câteva zile vei renunța la modul tău analitic de a gândi și vei lăsa sentimentele să te ghideze. Ești atent la oamenii pe care îi iubești. Dacă cineva are nevoie de ajutorul tău, îl vei acorda.

Taur

Este o zi grozavă pentru creativitate. Ești productiv deși ceea ce ai creat este doar o reflectare a ultimelor mode. Acesta este unul dintre dezavantajele tale, deoarece te împiedică să fii fidel stilului tău. Ar trebui să-ți folosești sentimentele ca inspirație.

Gemeni

Cineva te va întreba la ce te gândești. Ai adesea în minte lucruri care sunt inaccesibile altora. Acum vrei să găsești răspunsurile la întrebările spirituale sau la secretele vieții. Spune-i doar că încerci să te odihnești, deoarece oricum nu va înțelege.

Rac

Îți place să ai discuții foarte serioase despre probleme importante. Reconstruiești lumea așa cum ai vrea să fie împreună cu prietenii tăi. Dar în seara asta mergi devreme la culcare. Ești obosit sau trebuie să fii singur pentru a te gândi?

Leu

Te comporți adesea ca și cum lumea ar fi statică și nimic nu s-ar schimba vreodată? Uneori crezi că lumea este într-un anumit fel? Ai auzit de evoluție? Rasa umană este în continuă evoluție, la fel și lumea. Uită-te in jur!

Fecioară

Lasă-ți emoțiile să se amestece cu gândurile tale. La ce bun să-ți spui că trebuie să-ți placă ceva dacă chiar nu poți suporta? La ce sunt bune marile principii dacă inima ta nu este de acord? Fă-ți timp pentru a-ți sincroniza mintea cu inima.

Balanță

Astăzi ai chef să te  gândești la trecut. Jumătate ești nostalgic după „vremurile bune”, în timp ce jumătatea cealaltă a ta trăiește pentru viitor și nu se teme să proiecteze în necunoscut. Chiar dacă acest lucru sună puțin contradictoriu, ambele părți ale tale ajută lumea să avanseze. 

Scorpion

Ești sensibil la lumea din jurul tău. Parcă gândești cu inima. Este posibil să fii mai impresionabil și mai puțin obiectiv atunci când emoțiile tale intervin în relațiile tale. Dacă ai sperat să ascunzi ceva de cineva, nu va funcționa. Chiar dacă nu spui nimic, se vede pe fața ta.

Săgetător

Dacă ar fi să dai un test astăzi și să ai de ales între poezie și fizică, nu eziți. Alegi poezia. Astăzi este vorba de interpretare, nu de analiză. O schimbare a atmosferei în următoarele zile îți va afecta gândirea. Ești oarecum confuz în contactul cu persoanele apropiate.

Capricorn

Ai talent la scris? Se pare că ai un mod precis și clar de a te exprima. Folosește acest dar în cariera ta. Acum vrei să-l folosești pentru a-ți exprima sentimentele către cineva. Indiferent dacă îi scrii unui membru al familiei sau este vorba  despre o scrisoare de dragoste, ești inspirat.

Vărsător 

Ai o zi plăcută înainte. Oamenii pot fi puțin mai puțin jucăuși, dar vor fi cu atât mai grijulii în relațiile lor. Asta îți place! Totul este de partea ta pentru a-ți exprima sentimentele cuiva apropiat. Fa-o acum! Această atmosferă va dura doar câteva zile.

Pești

Te simți apropiat de ceilalți. Relațiile tale vor avea ceva deosebit de tandru și grijuliu. Parcă oamenii sunt dintr-o dată mult mai atenți și sensibili. Universul este ca o familie mare și fericită. Te poți încrede în alte persoane. Nu-ți fie teamă să vorbești despre cele mai intime sentimente cu un prieten.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic