x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 25 august 2016. Nu este cazul să fii răzbunător

Horoscop zilnic, 25 august 2016. Nu este cazul să fii răzbunător

24 Aug 2016   •   19:50
Horoscop zilnic, 25 august 2016. Nu este cazul să fii răzbunător

Berbec: Mediul în care îţi desfăşori activitatea te face să acumulezi tenisiuni fără să te poţi descărca. Încearcă să gândeşti pozitiv, nu va fi mereu aşa. Găseşte ceva distractiv de făcut seara.

 

Taur: Este o zi în care, dacă ai ceva timp liber, ţi-ar prinde bine să oferi ceva ajutor altora. Nu te feri de acţiuni voluntare în domeniile care te pasionează. Include şi nişte timp de relaxare, seara.

 

Gemeni: Ţi se încredinţează un secret iar informaţia primită te face să suferi pentru că nu o poţi împărtăşi şi cu alţii. Este important, însă, să îţi ţii promisiunile. Loialitatea ta e testată.

 

Rac: Ai o intuiţie imbatabilă, astăzi. Termini frazele celorlalţi înainte ca ei să apuce să o facă, iar în cazul unora ştii ce vor să spună înainte ca ei să deschidă gura. Te vei distra foarte tare.

 

Leu: Anumite informaţii care îţi ajung la urechi te fac să ai un interes mai mare pentru domenii precum dreptul, filosofia sau istoria. Dezvolţi o mică pasiune şi începi să citeşti destul de mult.

 

Fecioară: Te simţi cel mai confortabil atunci când te concentrezi la muncă sau la activităţi practice şi reuşeşti să rezolvi probleme pe care le iei drept provocări. Totuşi, îţi neglijezi cam mult apropiaţii.

 

Balanţă: O zi în care nu vrei cu niciun chip să accepţi ceea ce au alţii de oferit şi preferi să îţi croieşti propriul drum. Din păcate, chiar dacă e unul greşit, nu recunoşi asta din orgoliu.

 

Scorpion: Un lucru pe care îl ascundeai de partener iese azi la iveală şi vei avea multe explicaţii de dat. Cel mai bine pentru tine ar fi să nu inventezi scuze elaborate. Fii sincer şi cere scuze.

 

Săgetător: De multe ori ingnori recomandările celor apropiaţi în materie de filme sau cărţi. Poate că azi ar trebui să le urmezi sfaturile. O lume nouă se poate deschide în faţa ta dacă accepţi asta.

 

Capricorn: Ai dat însă mână liberă altcuiva în ceea ce priveşte nişte probleme legate de bani, iar acum suporţi consecţinele. Nu este cazul să fii răzbunător. Doar ceva mai prudent în viitor.

 

Vărsător: Laşi să se creadă că iei în râs opiniile pe care le exprimă cei din jurul tău. Ţine cont de faptul că simţul tău al umorului este puţin mai diferit ca al altora şi poate fi înţeles greşit.

 

Peşti: O zi în care ai de-a face cu foarte multe persoane şi vorbeşti până când îţi pierzi glasul. Comunicarea îţi face plăcere, însă se va dovedi destul de obositoare. Fă o plimbare relaxantă, seara.

×