x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 25 noiembrie. Aşteaptă-te să primeşti informaţii trăznet

Horoscop zilnic, 25 noiembrie. Aşteaptă-te să primeşti informaţii trăznet

24 Noi 2016   •   19:50
Horoscop zilnic, 25 noiembrie. Aşteaptă-te să primeşti informaţii trăznet
Sursa foto: pixabay.com

Berbec

Prieteni apropiați sau membrii ai familiei vor fi în dezacord total referitor la o problemă mai veche. Încearcă să fii răbdător şi combate-i cu argumente.

Taur

Profita de voia bună de la birou şi vei avea impresia că ziua va trece mai uşor. Nu te lăsa purtat de energiile negative ale oamenilor pesimişti.

Gemeni

După mai multe eforturi, până şi cei mai încăpăţânaţi colegi au renunţat la ideile lor şi s-au alăturat demersurilor tale. De astăzi, vei avea o echipa minunată lângă tine.

Rac

În încercarea ta de a fi drăguţ şi de a ajuta pe toată lumea, vei descoperi că ai făcut nişte compromisuri. Echilibrul şi armonia din jur sunt dezirabile, dar nu trebuie plătite cu asemenea sacrificii.

Leu

Aşteaptă-te să primeşti informaţii trăznet, pe care foarte puţină lume le ştie. Ai grijă ce faci cu ele pentru că vei influenţa vieţile prietenilor tăi.

Fecioară

Detaşează-te de cei care nu te susţin şi care nu îşi doresc să te ajute să treci peste situaţia dificilă în care te afli. Dacă nu o faci voit, la un moment dat, nu vei avea altă soluţie.

Balanţă

Simplifică-ţi puţin viaţa. Nu mai lua totul în serios şi nu mai alege cele mai grele căi. Te-ai luptat mereu ca să-ţi fie bine, iar acum a venit momentul să iei o pauză.

Scorpion

Înainte să-ţi iroseşti energia şi să spui ceea ce simţi lumii întregi, analizează audienţa. Sunt oamenii atenţie la tine şi la nevoile tale? Merită să afle asta?

Săgetător

 Vrei să empatizezi şi să fii alături de cei la care ţii atunci când au vreo problemă, dar ai grijă să nu te tragă şi pe tine în drama lor. Fii spectator, nu actor.

Capricorn

Dacă ai decis să susţii o cauză, o persoană sau chiar pe tine însuţi, fă-o până la capăt. Nu te răzgândi şi nu da înapoi orice s-ar întâmpla.

Vărsător

Mintea ta este axată pe un singur lucru şi nu te vei opri până când nu îl vei obţine. Poate fi orice: un loc, o persoană, un gadget sau un obiect scump.

Peşti

Ceva se întâmplă chiar sub nasul tău şi tu nu vezi nimic. O persoană pe care o placi îţi poate da semne pe care tu le consideri prieteneşti. Ar fi bine să vezi situaţia cu alţi ochi.

 

Citeşte şi:

Horoscopul dragostei pentru anul 2017! Ce rezervă astrele zodiilor în relaţiile de iubire?

×