x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 25 septembrie. Racii sunt în centrul atenției.

Horoscop zilnic, 25 septembrie. Racii sunt în centrul atenției.

24 Sep 2017   •   19:50
Horoscop zilnic, 25 septembrie. Racii sunt în centrul atenției.

Berbec

Primești niște vești bune în legătură cu partea financiară și te gândești serios să faci renovări. Este un mod bun de a creea ceva unic.

Taur

Primești o vizită neașteptată de la un prieten bun sau de la o rudă pe care nu ai mai văzut-o de mult, ceea ce te va încărca cu energie.

Gemeni

Te simți plin de inspirație și imaginație, de aceea ar trebui să te gândești serios să începi un proiect pe care îl tot amâni.

Rac

Ești într-o formă fizică excelentă și te simți mai sociabil decât în mod normal. Reușești să fii în centrul atenției oriunde te duci.

Leu

Lipsa de comunicare poate duce la niște interpretări greșite în cazul partenerului de viață. Încearcă să discuți despre ce te deranjează.

Fecioară

Iei parte la o serie de evenimente sociale și intri în contact cu oameni noi cu care vei lega relații puternice și productive.

Balanţă

Astăzi depinzi de intuiție mai mult decât în mod normal. Oamenii din jurul tău îți cer sfaturi în legătură cu problemele personale.

Scorpion

Te simți mai emotiv decât în mod normal, de aceea ar fi de preferat să stai departe de bârfe. Nu te arunca în discuții inutile.

Săgetător

 Ești înconjurat de prieteni și te simți excelent. Plănuiești să faci niște reuniuni cu familia sau cu prieteni mai vechi. Nu ezita!

Capricorn

Ești plin de romantism, iar acest lucru va creea legături mai puternice cu perechea ta. Dă frâu liber oricărei dorințe și comunică mai mult.

Vărsător

Comunicarea dintre tine și un membru al familiei va fi mai dificilă azi. Încearcă să te folosești de cuvinte cu atenție și fii deschis.

Peşti

O să primești vești de la un prieten vechi cu care nu ai mai vorbit de mult. Planifică o întâlnire, pentru a reînnoda legăturile.

 

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic horoscop horoscop luni