x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 26 august 2016. Plănuieşti o seară mare alături de o persoană dragă

Horoscop zilnic, 26 august 2016. Plănuieşti o seară mare alături de o persoană dragă

25 Aug 2016   •   19:15
Horoscop zilnic, 26 august 2016. Plănuieşti o seară mare alături de o persoană dragă

Berbec: Îţi priesc activităţile de grup. Dacă e vorba de muncă, vei fi în linia întâi, dacă este vorba de distracţie, vei fi sufletul petrecerii. O zi propice pentru a-ţi face noi şi buni prieteni.

Taur: Soluţiile tale creative la problemele de zi cu zi încep să primească mai multă recunoaştere. Recunoaşterea vine însă cu noi responsabilităţi care ţi se încredinţează. Nu exagera cu munca.

Gemeni: Nu este cazul să fii refractar dacă persoane noi caută să se integreze în grupul din care faci parte. De astfel de persoane se poate lega o oportunitate care va însemna mult pentru tine.

Rac: Te evidenţiezi în domenii care implică scrisul, completarea de formulare şi cunoaşterea legilor. Eşti de mare ajutor pentru cei din jur. E posibil să cunoşti o persoană din altă ţară.

Leu: După o perioadă în care n-ai avut un tonus foarte bun te trezeşti cu ceva mai multă energie. Este o ocazie bună să te apuci de ceva treabă prin casă pe care o amânasei până acum.

Fecioară: Multe probleme cotidiene necesită o rezolvare din partea ta, dar tu nu poţi fi deranjat cu  mărunţişuri. Mintea îţi stă doar la dragoste. Plănuieşti o seară mare alături de o persoană dragă.

Balanţă: Treburi casnice care implică mai mult decât o simplă curăţenie te ţin ocupat o perioadă. Depui mai mult efort decât credeai şi cheltuieşti mai mult decât ai vrea, dar iese ceva deosebit.

Scorpion: Eşti într-o dispoziţie caldă şi iubitoare. Dacă ai copii, vei simţi nevoia de a petrece mai mult timp alături de ei şi a face împreună ceva distractiv. În orice caz, simţi nevoia de apropiere.

Săgetător: Ai impresia că s-a întâmplat ceva ciudat cu oamenii din anturajul tău. Persoanele pe care până acum nu puteai să le suferi, ţi se par deodată simpatice. Poate că te-ai schimbat şi tu.

Capricorn: Situaţia ta financiară este pe cale să se schimbe. Un câştig neaşteptat îţi va permite să îţi faci planuri ceva mai ambiţioase. Nu fii mână spartă, însă, gândeşte-te că pot veni şi vremuri grele.

Vărsător: O zi în care te simţi bine în pielea ta, iar acest lucru îţi dă o atitudine mai degajată, dar şi mai îndrăzneaţă. Să nu fii surprins dacă vei sesiza priviri admirative din partea trecătorilor.

Peşti: Ceea ce era până acum o admiraţie nevinovată pentru o cunoştinţă se poate transforma într-o veritabilă pasiune. Dacă ai de gând să o abordezi, fă-o cu paşi mărunţi. N-ai vrea să o sperii.

×
Subiecte în articol: horoscop