x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 26 februarie. Balanțele dau dovadă de empatie

Horoscop zilnic, 26 februarie. Balanțele dau dovadă de empatie

25 Feb 2021   •   10:29
Horoscop zilnic, 26 februarie. Balanțele dau dovadă de empatie
Sursa foto: Hepta

Horoscop 26 februarie Berbec

Înveți să muncești în echipă și, astfel, reușești să duci la bun sfârșit niște proiecte mai vechi pentru care nu ai avut timp în trecut. Începi să renunți la orgoliu.

Horoscop 26 februarie Taur

Ai parte de o mulțime de conversații plin de profunzime. Astfel, azi reușești să îți dai seama ce îți dorești de la viitor și ce trebuie să faci în acest sens.

Horoscop 26 februarie Gemeni

Ai tendința să fii mai autoritar decât în mod normal, iar acest lucru poate aduce conflicte cu persoanele importante din viața ta. Încearcă să asculți mai mult.

Horoscop 26 februarie Rac

Nu prea ai încredere în tine, iar acest lucru aduce probleme pe mai multe planuri. Încearcă să petreci timp singur pentru a-ți pune ordine în gânduri.

Horoscop 26 februarie Leu

Primești o veste bună care aduce cu sine multă energie pozitivă. Astfel, privești spre viitor cu mai mult optimism și scapi de presiunea financiară pe care ai tot simțit-o în ultima vreme.

Horoscop 26 februarie Fecioară

Te confrunți cu o serie de probleme la locul de muncă, însă nimic ce nu poate fi rezolvat. O discuție cu o persoană în care ai încredere te poate ajuta să vezi lucrurile altfel.

Horoscop 26 februarie Balanță

Dai dovadă de mai multă empatie decât în mod normal și încerci să ajuți cât mai multe persoane. La finalul zilei te simți mulțumit cu propria persoană.

Horoscop 26 februarie Scorpion

Ai parte de multă agitație în jurul tău, așa că este recomandat să iei o pauză de la tot ceea ce faci și să îți îndrepți atenția spre pasiunile pe care le ai.

Horoscop 26 februarie Săgetător

Petreci timp în compania prietenilor și familiei. Te bucuri de prezența persoanelor importante din viața ta și chiar reușești să te relaxezi.

Horoscop 26 februarie Capricorn

Motivația este prezentă pe tot parcursul zilei. Astfel, ești gata să faci tot ce nu ai făcut în ultima vreme. Ai parte de o zi productivă.

Horoscop 26 februarie Vărsător

Romantismul este prezent pe tot parcursul zilei. Petreci timp în compania persoanei iubite și te bucuri de fiecare moment de intimitate.

Horoscop 26 februarie Pești

Reușești să te conectezi la un nivel mai profund cu unii colegi de la locul de muncă, iar acest lucru te ajută să privești lucrurile cu alți ochi.  

×