x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 26 septembrie: Taurii au șansa de a finaliza cu succes un proiect

Horoscop zilnic 26 septembrie: Taurii au șansa de a finaliza cu succes un proiect

25 Sep 2017   •   19:50
Horoscop zilnic 26 septembrie: Taurii au șansa de a finaliza cu succes un proiect
Sursa foto: Natalia Rashevskaya/Getty Images/Hemera

Berbec

Nu este cazul să exagerezi cu activităţi mărunte. Energia ta, îndreptată spre rezolvarea chestiunilor importante, se va dovedi eficientă.

Taur

Personalitatea ta puternică îţi dă ocazia să te faci remarcat. Acceptă colaborările ce ţi se propun. Unul din proiectele tale poate avea succes.

Gemeni

Îţi doreşti nişte schimbări de mare anvergură. Ele se pot realiza dacă crezi ferm în tine. Pot apărea nişte cheltuieli neprevăzute în familie.

Rac

O surpriză plăcută te va ajuta să vezi viaţa în culori mai vesele. Astăzi ești plin de energie și reuşeşti să o foloseşti în cel mai eficient mod.

Leu

Te frământă e serie de probleme, dar ele nu sunt atât de grave. Încearcă să iei lucrurile mai uşor şi vei vedea că va fi bine pentru toți.

Fecioară

Sunt o mulţime de treburi de făcut, dar cum munceşti cu plăcere efortul nu te va obosi. Vei finaliza cu succes un proiect mai vechi.

Balanţa

Nu eşti în forma ta cea mai bună, iar activităţile în care eşti implicat te solicită mai mult decât în mod obişnuit. Intuiţia te va ajuta azi.

Scorpion

Vei avea o perioadă ceva mai lejeră. Apare o ofertă aparent avantajoasă, dar nu este cazul să te grăbeşti cu răspunsul.

Săgetător

Vei avea o mulţime de controverse cu cei din anturajul apropiat, dar acestea se vor finaliza într-un mod care te favorizează.

Capricorn

În această perioadă ai nevoie de perseverenţă. Dacă ai de luat decizii, încearcă să priveşti situaţia în ansamblu şi nu zăbovi prea mult asupra detaliilor.

Vărsător

Relaţia cu fiinţa iubită evoluează cum nu se poate mai bine. Eşti un pic prea solicitat cu munca şi acest lucru te poate face ușor irascibil.

Peşti

Îţi doreşti nişte schimbări de mare anvergură. Ele se pot realiza daca crezi ferm în tine. Ar putea apare cheltuieli neprevăzute, dar plăcute.

 

×
Subiecte în articol: horoscop