x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 27 august. Balanțele privesc lucrurile diferit

Horoscop zilnic, 27 august. Balanțele privesc lucrurile diferit

26 Aug 2019   •   12:51
Horoscop zilnic, 27 august. Balanțele privesc lucrurile diferit

Horoscop Berbec

Ai la dispoziţie nişte bani, dar după ce îi vei cheltui, nu vei mai rămâne cu nimic din această sumă considerabilă. A venit momentul unei mari decizii financiare, a unei achiziţii costisitoare, a unei investiţii masive, şi toată cărămida asta de bani pe care o ai în mână pentru câteva ore, va lua calea acestui mare ţel. Nu contează că-i dai, că doar acesta le e scopul, ci contează minunata senzaţie de fericire, de abundenţă, de relaxare, de confort pe care o vei avea după aceea. Poţi considera, pentru o zi, că banii chiar aduc fericirea, şi când îi ai, şi când îi dai!

Horoscop Taur

Ai norocul de a discuta azi cu o persoană inteligentă, care îţi inspiră respect şi încredere. Te poţi baza întru totul pe informaţiile pe care ţi le transmite, pentru că ele vin din experienţa sa bogată din domeniul în care tu încă faci paşi timizi. Îl poţi considera un foarte bun profesor pentru că ai enorm de învăţat de la el. E o şcoală sau o predare de ştafetă, pentru că el îţi încredinţează acum un bagaj de cunoştinţe de care te vei folosi începând de azi. Va veni ziua când şi tu vei transmite mai departe ceea ce primeşti acum, deci deschide-ţi memoria pentru că în curând tot ce afli îşi va demonstra utilitatea.

Horoscop Gemeni

Ai noroc să atragi alături de tine mai multe persoane de toată încrederea care participă la ideile propuse de tine. Te poţi baza întru totul pe sprijinul lor, pe contribuţia lor concretă, poate chiar şi pe participarea lor materială, pentru că ceea ce au ei de oferit nu e doar teoretic, nu e doar o promisiune în vânt, ci vor pune umărul la treabă lângă tine. Eşti mulţumit să vezi că ai convins atâta lume să ţi se alăture la punerea în practică a unui ţel, pentru că, fără asemenea ajutoare, ar fi rămas totul doar un proiect pe hârtie. Aşa prinde contur din ce în ce mai bine!

Horoscop Rac

Dacă poţi, stai pe margine azi şi nu face nici un pas în nicio direcţie. Inactivitatea e chiar un avantaj în cazul de faţă, pentru că nu te lasă să faci vreo greşeală. Eşti ţinut pe loc de un mare blocaj pe care, deocamdată, nu îl poţi depăşi, dar poate acest răgaz care ţi se oferă din senin se va dovedi a fi benefic pentru tine. E o zi în care a nu face nimic este exact soluţia cea mai potrivită, deci nu insista nici să te baţi cu morile de vânt, nici să depăşeşti cu orice preţ impasul, pentru că n-ar fi decât un consum inutil de resurse. Aşteaptă, ai răbdare, va trece de la sine.

Horoscop Leu

Aşa cum tu eşti unic în felul tău şi îţi place, de ce nu accepţi faptul că şi ceilalţi din jurul tău au stilul lor personal care îi reprezintă. Pune-te în pielea altora şi vezi dacă ţi-ar plăcea să te schimbe cineva. Respectă unicitatea fiecăruia, personalităţile atât de diferite, modul său original de a fi, pentru că nici ţie nu ţi-ar plăcea să vină cineva şi să-ţi spună cum – chipurile – ar trebui să fii ca să fii perfect. Şi tu eşti bine aşa cum eşti, şi cei care îţi sunt alături sunt perfecţi, ca atare renunţă la a-i mai judeca, a-i critica şi, mai ales, a încerca să faci din ei altfel de oameni. Adevărata iubire de semeni înseamnă să-i accepţi aşa cum sunt.

Horoscop Fecioară

Nu te simţi tocmai bine şi, colac peste pupăză, şi cei din jurul tău te influenţează negativ cu tot felul de motive de suspiciune şi de teamă. Dacă ai putea scăpa de anturajul nefast în care nimereşti, sunt şanse să salvezi multe planuri care bat pasul pe loc doar din cauza celor din jur care nu au nici un rol pozitiv. Ei te trag înapoi, te fac să priveşti lucrurile în cea mai pesimistă notă, ca atare reuşitele acestei zile depind enorm de influenţele din afară. Printre oameni trişti, obosiţi şi negativişti, e greu de crezut că se poate naşte ceva pozitiv.

Horoscop Balanță

Nu cu nervi şi nici cu ambiţie vei depăşi situaţia în care te afli acum, ci cu enormă toleranţă. Cheamă-i pe cei dragi alături, pentru că prezenţa lor va avea efecte relaxante asupra ta. Ori de câte ori vei ridica tonul, partenerul de viaţă te va trage de mânecă. Dacă vii nervos acasă, copiii te vor înconjura cu iubire şi distracţie şi vei uita motivele de supărare de peste zi. Cel mai bun medicament împotriva tuturor motivelor de stres de pe parcursul zilei se va dovedi a fi familia, ca atare lasă toate grijile la uşă atunci când te întorci acasă şi primeşte leacul lor miraculos!

Horoscop Scorpion


Nu prea ai cu cine discuta azi, la toate încercările tale de a comunica şi a colabora, primeşti înapoi replici monosilabice, refuzuri şi chiar reacţii neplăcute, încât aproape că ar fi bine să reduci la minimum orice dialog. Unii sunt prea ocupaţi de propriile lor probleme ca să te asculte pe tine, ba chiar nici nu aud dorinţa ta de a le fi de ajutor, la nevoie, şi îl iau pe nu în braţe la orice propunere care vine din afară. Mai bine îţi vezi de ale tale, fără a insista atât de mult să participi la discuţii sau să legi prietenii. În loc de gesturi de prietenie, primeşti semnale ostile de respingere.

Horoscop Săgetător

Oricât ai încerca să fii imparţial şi obiectiv, tot vei defavoriza pe cineva, ca atare nu te mai chinui atâta să fii echidistant. Fii tu însuţi, aşa cum eşti, fără a te scuza mereu, fără a-ţi explica reacţiile, gesturile, replicile la tot pasul. Chiar dacă tu consideri că ai fost corect cu cineva, acela tot va găsi nod în papură şi te va acuza de cine ştie ce gest nepotrivit. Totuşi poţi încerca să repari o veche greşeală din trecut la care ţi-ai dat şi tu seama, între timp, că ai cam exagerat, pentru că de data aceasta ai putea drege mult mai uşor busuiocul decât atunci când ai comis-o.

Horoscop Capricorn

Tot ce ai nevoie există deja în calea ta, totul e să întinzi tu mâna şi să iei! Nu te mai îndoi de resursele tale sau de capacitatea ta de a beneficia de ce poate fi mai bun pe lume, pentru că ai la dispoziţie, la modul cel mai concret, o mulţime de lucruri puse acolo de destin exact pentru tine. Ai încredere în tine şi în calităţile tale, crede că drumul pe care mergi duce acolo unde doreşti şi profită de tot ce ţi se presară din abundenţă pe acest drum. Existenţa ta e cel mai frumos dar dat de sus, deci apreciază mai mult ce ai şi ce eşti, pentru că este exact ce-ţi trebuie. Nu visa la ceva ce nu e pentru tine, ci bucură-te cu ce ai deja la îndemână!

Horoscop Vărsător
Ai nevoie de multă linişte. Poate te pregăteşti sufleteşte pentru o mare confruntare, cum ar fi un proiect de serviciu foarte important, un examen sau un eveniment în viaţa personală cu conotaţii emoţionale majore, şi nu te poţi concentra eficient dacă în jurul tău e gălăgie şi agitaţie. Ai dori să dispară toţi din jurul tău pentru o zi ca să te ocupi doar de propriile interese. Citeşti, studiezi, meditezi, dormi, toate acestea te pun în legătură cu sinele tău cel mai profund şi de acolo pot apărea azi cele mai bune sfaturi. Ascultă ce transmite vocea ta interioară, dar pe care nu o poţi auzi în iureşul lumii.

Horoscop Pești
Nu pune la suflet nici criticile care vin de la ceilalţi, nici ironiile deşănţate cu care te tratează unii azi, pentru că nu au intenţii negative. Aşa sunt unii, mai nervoşi şi îşi eliberează nervii pe oricine, dar noroc că nu se resimte totuşi energie negativă în replicile lor. Clar că sunt glume neadecvate pentru starea în care te afli acum, dar ce-ar fi să le răspunzi cu aceeaşi monedă? Dacă întorci armele către ei şi îi ataci cu aceleaşi ironii, îi vei dezarma mult mai repede decât dacă te-ai înfuria şi ai face-o pe jignitul. Şi tu te poţi folosi de umor cu aceleaşi efecte!

Horoscop oferit de ACVARIA

 

×
Subiecte în articol: horoscop 27 august