x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 27 mai 2016. Este ziua cea mai nimerită să le spui tuturor exact ceea ce simţi

Horoscop zilnic, 27 mai 2016. Este ziua cea mai nimerită să le spui tuturor exact ceea ce simţi

26 Mai 2016   •   19:50
Horoscop zilnic, 27 mai 2016. Este ziua cea mai nimerită să le spui tuturor exact ceea ce simţi

Berbec: Cel mai util ar fi să fii cât se poate de tăcut, azi. Dacă deschizi gura eşti predispus la gafe. Mărgineşte-te să dai din cap, politicos.

Taur: Cineva îţi poartă sâmbetele şi vrea să pună o barieră în calea succesului tău. Dacă vrei să combaţi persoana, fă-o pe ocolite.

Gemeni: Fie că vrei asta, sau nu, azi eşti în lumina reflectoarelor. Ai face bine să fii cu temele la zi şi pregătit să răspunzi la întrebări.

Rac: Amână planurile mari pe care le ai. Nu este o zi potrivită pentru fapte de vitejie. Concentrează-te pe sarcinile mărunte pe care le ai.

Leu: Azi poţi planta seminţele care vor da roade bogate în viitor. Nu te implica în certuri mărunte, eşti deasupra acestor mărunţişuri.

Fecioară: Nu te baza pe alţii pentru stimulente. Dacă vrei să înfăpuieşti ceva, trebuie să găseşti în tine motivaţia. Altfel, nu are rost.

Balanţă: Ai o minte limpede şi îţi este uşor să vorbeşti cu fiecare pe "limba lui". Azi poţi deveni jucătorul decisiv al grupului din care faci parte.

Scorpion: Anumite persoane vor să te denigreze, însă nu trebuie să le bagi în seamă. Ţine capul sus şi nu uita că nu ai niciun motiv să-ţi fie ruşine.

Săgetător: Nu trebuie să te mustre conştiinţa dacă eşi prea leneş azi. Chiar nu e cazul să ridici un deget, dacă nu ai chef. Meriţi o pauză cu prisosinţă.Capricorn: Cu perspicacitatea care te caracterizează vei sesiza imediat dacă cineva este necinstit cu tine. Fii rezervat dacă ţi se cere ceva.

Vărsător: Este ziua cea mai nimerită să le spui tuturor exact ceea ce simţi. Nu te gândi că adevărul poate durea, sunt lucruri ce trebuie zise.

Peşti: Îţi vine greu să te concentrezi, azi. În conversaţiile pe care le vei avea îţi va veni greu să vii cu o replică decentă. Te paşte un surmenaj.

×
Subiecte în articol: horoscop