x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 27 martie. Cel mai bine ar fi să stai departe de conflicte

Horoscop zilnic, 27 martie. Cel mai bine ar fi să stai departe de conflicte

26 Mar 2017   •   19:50
Horoscop zilnic, 27 martie. Cel mai bine ar fi să stai departe de conflicte

Berbec

Vei avea abilitatea de a deduce gândurile și motivele acțiunilor unor persoane pe care nu le-ai cunoscut până acum, grație intuiției care este la cote maxime.

Taur

După toate ideile pe care le-ai descoperit zilele trecute, te hotărăști să te folosești de ele și să le incluzi într-un proiect, alături de un partener.

Gemeni

Intuiția și încrederea în tine, vor face ca problemele financiare să fie rezolvate. Mai mult, ai idei despre cum să câștigi mai mulți bani.

Rac

Ești foarte preocupat de cunoaștere în general și petreci mult timp citind și cercetând orice te pasionează sau te face curios.

Leu

Nu ai fost în apele tale în weekend și se pare că încă nu ți-ai revenit. Pentru că vrei să ieși din starea asta, te axezi doar pe muncă și termini tot ce ai de făcut mult mai devreme.

Fecioară

O persoană din anturajul tău va avea probleme cu poliția sau vreo autoritate a statului și vrei să o ajuți. Cel mai bine ar fi să stai departe de conflicte.

Balanţă

Pasiunea romantică este de nestăvilit și în cazul tău, iar sentimentele tale sunt foarte puternice. Seara aceasta vă va apropia și mai mult.

Scorpion

Ești foarte atașat de partenerul de viață, iar toată viața ta începe să se învârtă în jurul unei singure persoane.

Săgetător

Un val de motivație te va face să simți că poți muta munții din loc. Vei face progrese în orice ține de carieră, relația de cuplu sau de familie.

Capricorn

Ești foarte dornic de a petrece mai mult timp cu persoana iubită și vrei să ai o seară specială, într-un loc care să vă ofere intimitate.

Vărsător

Amintiri din trecutul îndepărtat ies la suprafață astăzi și te întrebi de ce. Motivul ar putea fi acela că ai reprimat toate sentimentele, iar acum s-au eliberat.

Peşti

Ziua de luni va fi una foarte importantă și care îți va rămâne în minte pentru că va fi însemna un nou început pentru foarte multe lucruri.

 

×