x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 28 august 2015. Sunt posibile tensiuni in relatiile parteneriale, neplacerile pornind fie de la mentalitati diferite

Horoscop zilnic, 28 august 2015. Sunt posibile tensiuni in relatiile parteneriale, neplacerile pornind fie de la mentalitati diferite

27 Aug 2015   •   20:09
Horoscop zilnic, 28 august 2015. Sunt posibile tensiuni in relatiile parteneriale, neplacerile pornind fie de la mentalitati diferite


Horoscop 28 august. Berbec
Prietenii te atrag astazi pentru a petrece cat mai mult timp cu ei, insa pentru propriul lor beneficiu. Pe de o parte vor sa afle cat mai multe despre tine si planurile tale de viitor. Insa, pe de alta parte au si interese materiale, fie sa la oferi cadouri, fie sa le imprumuti bani sau bunuri. In orice caz, fii prudent si nu te lasa impresionat de exhibitiile acestor persoane. Spre seara, odihneste-te acasa!

Horoscop 28 august. Taur
Sunt posibile rasturnari de situatie in plan profesional, dar si in plan domestic, datorita membrilor familiei. Se pare ca nu-ti gasesti locul nici acasa, nici la serviciu si nici in vreo reuniune cu persoane diverse. Linisteste-ti gandurile, ocupa-te de prioritati si ai incredere ca vei rezolva totul cu bine. Spre seara, o discutie cu cineva drag iti va oferi o imagine realista vizavi de cele petrecute astazi.

Horoscop 28 august. Gemeni
Gandurile iti zboara in locuri indepartate, in tari straine pe care ai dori sa le vizitezi, alaturi de cei dragi. Posibil sa iti fie taiat elanul fie de unele probleme de sanatate, fie de indatoririle profesionale pe care la ai la serviciu. Lasa grijile deoparte si viseaza la ceea ce iti doresti. Pe de alta parte bucura-te de o carte deosebita, vizioneaza un film bun sau un spectacol de teatru.

Horoscop 28 august. Rac
Ziua iti aduce aminte de cheltuielile comune cu altii, de achitarea facturilor sau de plata unor datorii vechi catre persoana iubita sau copiii tai sau ai altora. Nemultumirile vizavi de bugetul disponibil sunt mari in aceasta perioada. Insa deocamdata te poti descurca cu ceea ce ai. Tendinta de a cheltui pe lucruri valoroase este paguboasa, de aceea fii prudent si controleaza-ti reactiile.

Horoscop 28 august. Leu
Sunt posibile tensiuni in relatiile parteneriale, neplacerile pornind fie de la mentalitati diferite, fie de la membrii familiei care te solicita mult pentru nevoile lor personale. Farmecul pe care il degaji in aceasta perioada atrage in preajma ta oameni care vor sa se bucure de el. Altii sunt interesati de secretele stralucirii si fortei tale vitale. Totusi, pazeste-te de vorbele prea mari ale unora!

Horoscop 28 august. Fecioara
Cu toate ca ti-ai propus sa muncesti mult, sa te ocupi de indatoririle tale profesionale si personale, ca prin farmec, planurile tale sunt rasturnate de te miri ce sau te miri cine. Totusi, faptul ca rapid trebuie sa te adaptezi situatiilor ivite este posibil sa te simiti stanjenit. Dar vei putea valorifica mai mult ceea ce se iveste, decat cee ce vroiai tu initial. Ai grija si de sanatatea ta!

Horoscop 28 august. Balanta
Astazi va trebui sa te imparti intre persoana iubita si prieteni sau colegi de munca. Tu ar trebui sa te pozitionezi undeva la mijloc si sa nu tii partea nici la unii nici la altii. Si totusi, deocamdata cele mai multe si variate neplaceri pot aparea de la si prin prieteni sau prin persoanele din anturajul socio-profesional. Canalizeaza-ti eforturile spre un hobby sau spre activitati sportive in aer liber.

Horoscop 28 august. Scorpion
Activitatile gospodaresti iti aduc liniste si relaxare, chiar daca eforturile fizice sunt mari poate pentru unele dintre ele. Dinspre zona socio-profesionala vin tot soiul de provocari, al caror scop este de fapt de a te gandi la schimbarile pe care ar fi bine sa le faci vizavi de relatiile de munca si de pozitia ta in cadrul unui grup de lucru. Refugierea in altceva decat ceea ce este presant acum este neindicata.

Horoscop 28 august. Sagetator
Se intrezaresc conflicte cu persoanele din anturajul apropiat. Mentalul este agitat de tot soiul de ganduri, mai mult sau mai putin placute, astfel ca iti este greu sa faci fata dezbaterilor, indiferent de tema sau de interlocutor. Chiar se pot destrama relatii si situatii care totusi trebuie pastrate bine. Tine-ti firea si nu respinge sfaturile, ideile sau propunerile celorlalti. Vorbeste cat mai putin posibil.

Horoscop 28 august. Capricorn
Se pare ca astazi vrei sa cheltuiesti bani mai mult pentru nevoile sau mofturile tale, dar ceilalti nu prea te lasa. Probabil ca traversezi o perioada in care cheltuielile comune cu partenerul de viata, rudele, colaboratorii sunt stringente. De asemenea, termenele apropiate de achitare a unor datorii iti creeaza rasturnari de situatie vizavi de planurile tale financiare. Ocupa-te de prioritati si atat!

Horoscop 28 august. Varsator
Dinspre ceilalti apar tot soiul de situatii provocatoare, care te atrag la prima vedere. Insa la o a doua vedere, pe masura ce orele zilei se scurg, constati ca ar fi mai bine, daca te-ai desprinde rapid de unele persoane care iti tot pun bete in roatele vietii tale. Priveste atent mai ales la partenerul de viata si apoi la colaboratori. Dupa o analiza temeinica a acestor relatii, decide in consecinta.

Horoscop 28 august. Pesti
Ai nevoie de odihna, poate chiar de ingrijiri medicale. Tentatia de a te implica in activitatile cotidiene sau cele profesionale este mare si inselatoare. La prima vedere ar parea ca te descurci, insa pe masura ce trec orele zilei vei constata ca nu e de gluma cu trupul si sanatatea sa. Fii intelept si odihneste-te, gandeste-te la situatiile fericite din viata ta si alcatuieste in mare taina planuri noi.

Astrolog Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
 

×
Subiecte în articol: Horoscop 28 august horoscop