x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 28 decembrie. Peștii își vor face planuri de viitor

Horoscop zilnic, 28 decembrie. Peștii își vor face planuri de viitor

27 Dec 2016   •   19:50
Horoscop zilnic, 28 decembrie. Peștii își vor face planuri de viitor

Berbec

Nu fii surprins dacă oamenii sunt un pic mai critici decât de obicei, astăzi. Ceea ce intenționează să facă și să spună, o să te deranjeze foarte tare.

Taur

E timpul să îți pui ordine în viață. Scoate-ți masca pe care ai purtat-o recent și uită-te în oglindă. Asigură-vă că îți place persoana pe care o vezi.

Gemeni

Lucrurile merg bine pentru tine și ești plin de energie. Vei descoperi că poți realiza multe cu foarte puțin efort, iar cei din jurul tău vor observa asta imediat.

Rac

Nu vă așteptați la o reacție din partea colegilor sau prietenilor, chiar dacă vei spune cele mai amuzante bancuri și glume. Sunt foarte încordați și rezervați.

Leu

Trebuie să iei niște decizii cruciale referitoare la cele mai importante probleme ale zilei. Fii cu picioarele pe pământ și concentrează-te asupra a ceea ce trebuie să faci.

Fecioară

Atitudinea ta jucăușă va fi binevenită și o alternativă la tonul sobru, restrictiv al zilei. Pe de altă parte, trebuie să știi când să te oprești și să nu deranjezi pe altcineva.

Balanţă

Vei simți un sentiment puternic de apreciere și respect pentru cei din jurul tău. Organizarea și munca grea pe care ați făcut-o împreună începe să dea roade.

Scorpion

Dacă vrei să te organizezi, fă-ți planuri realiste și cu obiective pe termen scurt. În plus, încearcă să întreprinzi activități care necesită disciplină.

Săgetător

Dă-te jos din norișori și conectează-te la realitate. Îți lipsește o țintă, un scop, pentru că nu ai reușit să iei anumite detalii în considerare, care au fost evidente pentru toți ceilalți.

Capricorn

S-ar putea să devii foarte frustrat și iritat pentru că lucrurile nu progresează la fel de repede cum îți dorești. Mai repede nu este neapărat mai bine.

Vărsător

Va fi aproape imposibil să porți o conversație profundă cu partenerul, dar nu forța lucrurile. Concentrează-te pe ce vrei să realizezi pe plan personal și profesional.

Peşti

Liniștește-te puțin și gândește-te la niște planuri de viitor. Analizează atitudinile și opiniile oamenilor. Te vor ajuta destul de mult.

×
Subiecte în articol: horoscop maine horoscop decembrie