x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 28 iulie 2016. Nu te teme să experimentezi lucruri noi

Horoscop zilnic, 28 iulie 2016. Nu te teme să experimentezi lucruri noi

27 Iul 2016   •   19:55
Horoscop zilnic, 28 iulie 2016. Nu te teme să experimentezi lucruri noi

Berbec: Sunt şanse ca planurile pe care ţi le faci de dimineaţă să fie anulate după-amiaza. Ar fi bine să ai nişte alternative la îndemână.

 

Taur: O zi în care se pot ivi conflicte. Primeşti cerinţe diferite de la două tabere la care ţii la fel de mult. Fii cooperant pentru a răzbi.

 

Gemeni: Eşti prea subtil pentru binele tău. În special în problemele care ţin de dragoste, ar trebui să fii mai direct pentru a obţine ceva.

 

Rac: Se poate ivi o situaţie care, deşi pare complicată, te va ajuta să înţelegi multe despre tine însuţi şi despre ceilalţi, după rezolvare.

 

Leu: Dacă lucrurile stagnează în viaţa amoroasă, poate că e timpul să încerci ceva mai radical. Nu te teme să experimentezi lucruri noi.

 

Fecioară: Cu firea ta schimbătoare nu vei reuşi să rezolvi nimic notabil. Ar fi util să te şi ţii de o direcţie, dacă tot ai apucat într-acolo.

 

Balanţă: Nimic nu te poate scoate din calmul tău, astăzi. Oricum, nici nu înţelegi şi nici nu prea îţi pasă de ceea ce se întâmplă în jurul tău.

 

Scorpion: Dacă te simţi prins într-o relaţie care nu mai merge, astăzi ar fi o zi ideală pentru a-i pune capăt. Cu puţin curaj, poţi începe un drum nou.

 

Săgetător: Ai multă energie fizică, astăzi. Poate că a venit în sfârşit ziua în care să te apuci serios şi sistematic de practicarea unui sport.

 

Capricorn: Nu lăsa ruşinea sau teama de eşec să te împiedice să-ţi exprimi sentimentele faţă de o altă persoană. Găseşte-ţi cuvintele şi rosteşte-le!

 

Vărsător: O pauză de la rutina zilnică ar fi ceea ce ţi-ar trebui pentru a-ţi recăpăta tonusul. Măcar fă-ţi planuri, dacă nu poţi acţiona imediat.

 

Peşti: Eşti mai gelos decât ar fi cazul. Meditează puţin la situaţia ta din cuplu şi întreabă-te dacă nu cumva ai tras concluzii pripite.

×