x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 29 iunie 2016. Nu te întinde mai mult decât îţi este plapuma

Horoscop zilnic, 29 iunie 2016. Nu te întinde mai mult decât îţi este plapuma

28 Iun 2016   •   23:35
Horoscop zilnic, 29 iunie 2016. Nu te întinde mai mult decât îţi este plapuma

Berbec: Ai stabilitatea emoţională de a-ţi fixa un scop important şi a-l îndeplini. Te poţi lăsa de fumat, de mâncat nesănătos, de sedentarism.

 

Taur: Ai tendinţa de a aborda totul cu mai multă seriozitate ca de obicei. Chiar şi în proiectele creative dai dovadă de mai multă rigoare.

 

Gemeni: Ai de luat o decizie dificilă. Trebuie să alegi între două planuri de acţiune, însă ţi se par ambele la fel de nefavorabile şi greu de urmat.

 

Rac: Fă un efort în timpul zilei şi termină tot ce ai de făcut cât mai repede. Seara te aşteaptă o surpriză pe care nu vrei să o ratezi.

 

Leu: O zi în care eşti calm, chiar dacă lucrurile în jurul tău nu merg bine. E ocazia ideală să ai discuţii serioase şi să clarifici situaţia.

 

Fecioară: O zi dificilă în care tot ce încerci să construieşti se năruie imediat. Cel mai bine e să mergi pe pilot automat, la minima rezistenţă.

 

Balanţă: O zi în care este potrivit să-ţi faci un cadou. Ai muncit mult în ultima perioadă şi este cazul să îţi mai oferi şi câte o răsplată.

 

Scorpion: O zi în care familia joacă un rol important. Ai discuţii serioase legate de viitorul apropiat. Relaţiile între membri se întăresc.

 

Săgetător: Ai planuri mari legate de partenerul de viaţă. Ar fi bine, totuşi, să fie şi planuri realiste. Nu te întinde mai mult decât îţi este plapuma.

 

Capricorn: O zi în care cel mai bine este să stai la primire. Nu iniţia tu acţiuni, lasă-i pe alţii să ţi le propună şi vezi dacă merită efortul.

 

Vărsător: Te trezeşti cu dorinţa de a realiza fapte mari. Ghinionul tău e că nu prea e nimic de făcut, azi. Chiar şi aşa, nu prea ai astâmpăr.

 

Peşti: Nu lua o decizie importantă fără să ştii în detaliu toate datele problemei. Nu vrei să te implici într-un proiect fără să ştii ce poţi câştiga.

×