x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 29 aprilie 2016. Lasă pentru mai târziu orice decizie care implică cheltuieli mari

Horoscop zilnic, 29 aprilie 2016. Lasă pentru mai târziu orice decizie care implică cheltuieli mari

28 Apr 2016   •   19:50
Horoscop zilnic, 29 aprilie 2016. Lasă pentru mai târziu orice decizie care implică cheltuieli mari

Berbec: Îndoielile şi lipsa de încredere în sine îţi zdruncină relaţia de cuplu. Încearcă să îţi aminteşti pasiunile pe care le ai în comun cu persoana iubită şi să reconstruieşti relaţia pornind de acolo.

Taur: O persoană apropiată apelează la tine pentru sfaturi şi sprijin, într-un moment dificil. Eşti flatat, dar ai grijă să nu o cocoloşeşti prea tare. Are nevoie de adevăruri, chiar dacă sunt dure.

Gemeni: Cineva încearcă să te păcălească, azi. Ţine minte că, oricât de vehementă ar fi o persoană în a afirma ceva, atâta timp cât ceea ce spune sfidează logica, nu trebuie crezută.

Rac: Este o zi în care îţi impui să te ocupi de mărunţişurile financiare: plătit facturi, întreţinere, planificarea cheltuielilor. Nu te distrezi deloc, dar lucrurile acestea trebuie făcute.

Leu: Eşti năpădit de amintiri şi regrete care te împiedică să te concentrezi la treburile de zi cu zi. Poate a sosit timpul să repari ce se mai poate dintr-o greşeală pe care ai făcut-o în trecut.

Fecioară: Traversezi o perioadă în care îţi merge foarte bine, însă, dat fiind că Mercur este retrograd, azi se pot ivi nişte probleme. Nu te întinde mai mult decât îţi este plapuma!

Balanţă: Lasă pentru mai târziu orice decizie care implică cheltuieli mari. Nu stai bine la capitolul fler financiar în perioada aceasta şi te pândeşte pericolul de a face o achiziţie păguboasă.

Scorpion: Un coleg încearcă să te manipuleze pentru a promova sau a câştiga un avantaj financiar. Fii cu ochii în patru, iar dacă îl prinzi cu minciuna, nu-i găsi scuze.

Săgetător: Te simţi copleşit de forţe asupra cărora nu ai niciun control. Nu poţi influenţa întotdeauna ceea ce se întâmplă în viaţa ta, dar poţi alege cum să gestionezi crizele.

Capricorn: Ai foarte multă încredere în capacitatea ta de convingere, însă nu te culca pe o ureche. Chiar dacă o persoană zice "da", nu înseamnă că se va şi ţine de cuvânt.

Vărsător: Este posibil să fii martor al unor acţiuni dubioase, necinstite. Acest lucru te tulbură, însă dacă le raportezi, ai putea avea necazuri. Gândeşte-te bine înainte de a acţiona..

Peşti: Oboseala te prinde din urmă şi îţi vine greu să te concentrezi la muncă, ori să dai atenţie cerinţelor familiei. Nu abuza de cafea sau energizante, organismul e fragil.

×
Subiecte în articol: horoscop