x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 29 iulie 2016. Gândeşte bine fiecare pas

Horoscop zilnic, 29 iulie 2016. Gândeşte bine fiecare pas

28 Iul 2016   •   19:50
Horoscop zilnic, 29 iulie 2016. Gândeşte bine fiecare pas

Berbec: Oportunităţile care pot duce la îndeplinirea visurilor tale se pot ivi, astăzi, dar nu într-un mod foarte evident. Fii cu ochii în patru.

 

Taur: Problemele mărunte se numesc aşa dintr-un motiv; nu trebuie să te stresezi prea tare din cauza lor. Altfel rişti să devii agasant pentru alţii.

 

Gemeni: O zi propice pentru a face investiţii financiare pe termen lung. Poţi intra şi într-un parteneriat, dar alege cu atenţie cu cine te asociezi.

 

Rac: O zi în care eşti mai creativ ca de obicei. Te vei distra foarte bine dacă adaugi câte o înfloritură la fiecare acţiune pe care o faci.

 

Leu: Încearcă să nu-ţi epuizezi resursele pentru cauze care nu merită efortul. Gândeşte bine fiecare pas şi nu ceda încăpăţânării care te guvernează.

 

Fecioară: Este important să fii conciliant, dar nu e cazul să ajungi preş în faţa altora. Dacă cineva te jigneşte, răspunde cu aceeaşi monedă.

 

Balanţă: Drumul ştiut este cel mai bun, în cazul tău, astăzi. Fereşte-te să te implici în lucruri pe care nu le stăpâneşti. Ai putea gafa.

 

Scorpion: Să refuzi un dar e politicos, dar păgubos. Nu e cazul să fii jenat dacă ţi se oferă ceva, chiar dacă ţi se pare că nu meriţi.

 

Săgetător: Chiar dacă îţi vine greu să ţii pasul cu vremurile, ar trebui să faci un efort. Nu ai vrea să fii lăsat în urmă şi considerat depăşit.

 

Capricorn: Fii sută la sută tu, astăzi. Nu are rost să fii doar un individ dintr-o turmă, atâta timp cât simţi că locul tău nu este acolo.

 

Vărsător: O zi în care graţie elanului tău poţi face progrese considerabile în proiectele tale. Atenţie, însă, alţi oameni ar putea să te saboteze.

 

Peşti: O zi în care ai putea fi copleşit de invidie. Ţi se pare că toţi prietenii tăi au o viaţă mai bună şi mai interesantă ca a ta.

×