x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 3 decembrie: Peștii se vor bucura de prezența celor dragi

Horoscop zilnic 3 decembrie: Peștii se vor bucura de prezența celor dragi

03 Dec 2017   •   07:25
Horoscop zilnic 3 decembrie: Peștii se vor bucura de prezența celor dragi
Sursa foto: lucagal/Getty Images/iStockphoto

Vești importante pentru toate zodiile pentru ziua de 3 decembrie.

HOROSCOPUL ZILEI: 3 Decembrie Berbec

O perioada stimulativa, alerta, interesanta: este timpul mirarilor, a marilor intrebari, dar si al marilor raspunsuri. Si poate ca unele dintre raspunsuri le gasiti undeva la drum, cu ocazia unor discutii cu oameni pe care abia ii cunoasteti.

HOROSCOPUL ZILEI: 3 Decembrie Taur

Se pare ca veti profita din plin de niste oferte de sezon, de reduceri semnificative. Va prinde bine o discutie de la suflet la suflet cu fiinta iubita ori cu cineva apropiat voua. Vi se fac confidente, aflati lucruri nebanuite, scapati de temeri ori de nesiguranta.

HOROSCOPUL ZILEI: 3 Decembrie Gemeni

Un examen pentru voi: veti vedea daca anumite convingeri sau pareri rezista in fata unor argumente interesante ale altora. O perioada intensa in plan relational, sentimental: incepeti sa cunoasteti mai in amanunt o persoana intalnita recent, veti sti incotro se poate indrepta o relatie.

HOROSCOPUL ZILEI: 3 Decembrie Rac

Activi si saritori, ca de obicei, nu veti lasa sa astepte vreo rugaminte a celor dragi. O zi minunata sa ii aveti alaturi de voi in bucatarie si in alte locuri in care pot invata ceva practic de la voi pe copiii vostri; s-ar bucura si sa faceti impreuna un om de zapada.

HOROSCOPUL ZILEI: 3 Decembrie Leu

O perioada grozava pentru voi: multe lucruri si realizari va sunt la indemana, trebuie doar sa faceti o alegere, sa va concentrati eforturile. Ganduri legate de copii, sa deveniti parinti, va bucurati sa stiti ca sunteti cel mai bun prieten al copilului vostru.

HOROSCOPUL ZILEI: 3 Decembrie Fecioara

Zile de reflectie, in care incercati sa inchegati cele aflate de voi in ultima perioada, sa le gasiti un sens. O zi deosebita pentru o petrecere in familie, revederea unor vechi prieteni, depanat amintiri si revazut poze, filme.

HOROSCOPUL ZILEI: 3 Decembrie Balanta

Curiozitatea si atentia sunt la cote maxime, nu va scapa niciun amanunt. Este o perioada de schimbari importante pentru voi in plan relational si chiar al afacerilor, pe care le faceti insa intr-o maniera destul de ordonata, ca sa nu aveti batai de cap mai tarziu.

Citeste aici intreg horoscopul

×
Subiecte în articol: horoscop