x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 3 mai. Începând de azi, vei remarca nişte progrese uimitoare

Horoscop zilnic, 3 mai. Începând de azi, vei remarca nişte progrese uimitoare

02 Mai 2017   •   19:50
Horoscop zilnic, 3 mai. Începând de azi, vei remarca nişte progrese uimitoare

Berbec

După aventura pe care ai avut-o în ultimele zile, ești fericit și împlinit și vei primi cu zâmbetul pe buze orice sarcină de la superiori, sau de la colegi.

Taur

Aparent eşti raţional şi cu picioarele pe pământ, dar pe parcursul zilei stările de spirit se vor schimba după cum bate vântul, de la reacţii calme, la unele agresive.

Gemeni

Este un sentiment minunat să fii mereu înconjurat de optimism, dar dezamăgirile apar atunci când realizezi că visurile tale nu se vor îndeplini peste noapte.

Rac

Te simţi epuizat fizic şi foarte stresat în ultima vreme, din cauza problemelor cu partenerul de viaţă. Invoci lipsa de libertate şi tot ce ai sacrificat pentru ca relaţia să meargă.

Leu

Greutăţile şi evenimentele neaşteptate cu care te-ai confruntat în ultimele zile nu vor dispărea prea curând şi eşti frustrat că nu ştii sursa tuturor problemelor.

Fecioară

Te-ai străduit să instaurezi o ordine în viaţa ta de zi cu zi, dar nu prea ai reuşit. Până acum. Începând de azi, vei remarca nişte progrese uimitoare.

Balanţă

Cu toate că nu vrei să investeşti prea multă energie pentru a-ţi revitaliza viaţa socială, eşti gata pentru o nouă şansă, dar nu vei face tu primul pas.

Scorpion

Îţi vei canaliza energia către atenţie şi concentrare. Vei munci până la epuizare, te vei încăpăţâna şi ar fi bine ca nimeni sa nu-ţi stea în cale.

Săgetător

Se vor ivi nişte probleme în casă, de care va trebui să te ocupi. În plus, apar şi facturi pe care trebuie să le plăteşti imediat.

Capricorn

Din păcate pentru tine, nu te poți baza pe ceilalți în rezolvarea unor probleme, cu toate că au promis că te vor ajuta și nu te vor lăsa la greu.

Vărsător

După ce te-ai străduit să arăţi de ce eşti în stare, vine şi recunoştinţa. Mai mulţi colegi vor constata că pot avea încredere în tine.

Peşti

Este o zi favorabilă proiectelor de grup sau îndeplinirii unor sarcini în echipă. Ai norocul să dai peste nişte oameni competenţi şi cu care ai multe în comun.

 

 

 

×